Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számomra halott ügy a pártalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számomra halott ügy a pártalálás? Menthetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok. A saját korosztályomat nem érdeklem, amelyiküknek éppen nincs barátnője, az fiatalabbat szeretne. Saját tapasztalataim miatt fiatalabbal nem szeretnék kezdeni, pedig ők az egyik réteg, akik ritkán, de közelítenek hozzám, a másik pedig a harminc fölöttiek, akikkel nem tudunk úgysem mit kezdeni egymással, mivel ők lassan már családot alapítanának, velem viszont az elkövetkezendő 10 évben nem nagyon lehet a tanulmányaim miatt. Így miben reménykedjek?

Itt nem szeretnék ismerkedni, légyszi ne írjon senki privátot.

2014. aug. 5. 12:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
és az iskolán kívül milyen helyeken lehet veled ismerkedni?
2014. aug. 5. 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Kollégista vagy ?

Mert ha igen ott is lehet ismerkedni.

2014. aug. 5. 12:31
 13/19 A kérdező kommentje:

Jó, ha félévente odajön valaki, de inkább ritkábban.

Szoktam eljárni társaságba, szórakozóhelyekre, akár az utcán is nyitott vagyok az ismerkedésre.

2014. aug. 5. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
én is hasonló cipőbe járok, ha gondolod ismerkedhetünk.
2014. aug. 5. 12:37
 15/19 anonim ***** válasza:
szoktál mosolyogni? :)
2014. aug. 5. 12:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha saját elgondolásod szerint tényleg igazán jól nézel ki, mosolyogj az utcán azokra, akik bejönnek. Volt már, hogy leszólítottam egy ilyen lányt, beszélgettünk is, de kiderült, hogy elég más értékrendje van, mint nekem, így nem lett belőle semmi.
2014. aug. 5. 12:50
 17/19 anonim ***** válasza:
A gyíkot miért kell élből elutasítani? Egy lehetőséggel kevesebb.
2014. aug. 5. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
ez mondjuk érdekes, ismerkedik az utcán is de ahol lehetne ott nem. hm...
2014. aug. 5. 12:53
 19/19 anonim ***** válasza:

A mosolyt ajánlom én is, hogy vedd fel a fegyvertáradba, ha egy csaj fapofával reagál a szemezésre, akkor nem fogjuk megszólítani.

Szórakozóhelyen mondjuk észreveszed, hogy kik azok a neked tetsző férfiak, akik megnéznek, mersz rájuk mosolyogni? (Kizárt, hogy elképzeléseidnek megfelelő férfi ne nézzen meg, mivel 1-2 ital után - de még nem piásan - is már 1-2 ponttal lejjebb tesszük a lécet.)

Egyébként meg, 30 körül még a képzettebb férfiak közül sokan nem akarnak túl sok kötöttséget, csak egy olyan kulturált csajt, aki kellemes társ mindenhez.

Kísérletként kipróbálhatod azt is, hogy regisztrálsz online társkeresőn (jó szűrő képzettségre), és kedvencnek jelölöd a neked tetsző férfiakat, borítékolom hogy minden 3. már erre is levélben válaszolna, randira próbálna rábeszélni.

2014. aug. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!