Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Sziasztok! Igazság szerint boldog kapcsolatban élek már lassan 9 éve, nem felhőtlen, mert vannak vitáink. Van egy régi ismerősöm, akivel nagyon vonzódtunk egymáshoz, ez nyílt titok volt. Mindenki látta, de még mi sem vallottuk be magunknak. Ez kb 8 évvel ezelőtt lehetett.
Majd nem olyan régen kb két évvel ezelőtt újra felbukkant az életemben ez a férfi, de csak mint barát, sokat beszélgettünk. Kiderült hogy még mindig vonzódunk egymáshoz, én újra és újra elutasítottam, találkozni akart velem, de én nem voltam hozzá elég bátor.
Ennek a "kapcsolatnak" tíz hónappal ezelőtt vége szakadt, úgy néz ki teljesen.. Azóta nem is beszéltünk, nem is hallottam róla semmit. De én még mindig nagyon sokat gondolok rá és "hiányzik"
Viszont a férjemet nagyon szeretem, nem hagynám el senkiért, de mégis gondolok erre a másik férfira. Miért?
Nem merem felkeresni mert félek az elutasításoktól. Hiszen én is annyiszor visszautasítottam már őt.
Bocsi ha bonyolult vagy értelmetlennek tűnik az egész de magam is össze vagyok zavarodva. köszönöm a válaszaitokat.
Abszolút érthető amit írtál, de azt Te se gondolod komolyan, hogy valaki azt mondja, hogy hagyd el a férjed és éljen a szerető..
A múlt az legyen múlt ha a férjedet szereted, de ha rejtélyes lovag érdekel és eldobnád érte a kapcsolatodat azt is megteheted, én személy szerint sajnálnám...
Egy szép álom világ a másik, és én ott is hagynám, nem rángatnám át az én féltett valóságomba...
De a döntés a Tied...
"Viszont a férjemet nagyon szeretem, nem hagynám el senkiért, de mégis gondolok erre a másik férfira."
"Miért?" - Gondolom azért mert vonzódsz hozzá, egy kicsit bele vagy zúgva, és mozgatja a fantáziádat, hogy mi lett volna, ha ..., mi lenne ha ....
"Nem merem felkeresni mert félek az elutasításoktól."
Ha fel mernéd keresni, akkor mire vágynál szíved szerint? Hogy titkos viszonyt folytass vele, a szeretőd legyen a férjed mellet?
keresd fel.
vagy életed végéig emészted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!