Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit beszélgettek az exeitekkel?
Figyelt kérdés
Mikről?2014. aug. 4. 22:31
1/9 anonim válasza:
Semennyit... értelem szerűen nincs mikről
2/9 anonim válasza:
Én:
Szia..
Élsz?
Ő:
Szia
Igen
Én:
Na mind1..
Szia..
Ennyi :D
3/9 anonim válasza:
Aránylag sokat. Mindenről eltudunk.
5/9 anonim válasza:
semenyit mert megütött. és nem is ismeri el én pedig roszul látok arra a szememre. ezért utálom és lenézem
6/9 anonim válasza:
Eszem ágában sincs beszélni velük.
7/9 anonim válasza:
Én próbálok minél kevesebbet, csak ebassza a kedvem.
( Ő akart csak szakítani de próbál velem jóban lenni én meg ha elhiszem h újra összejöhetünk akkor utolsó pillanatban mindig ellök magától:D )
8/9 anonim válasza:
többet mint kellene.. átlagos hétköznapi dolgok,kivel mi történt stb.
9/9 anonim válasza:
Hát akivel lefeküdtem fiú(ő vette el)vele elég sokat. (mindenről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!