Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttátok a Nimfomániás c. filmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttátok a Nimfomániás c. filmet?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Én egyáltalán nem tartom bajnak ha valaki szexuális értelemben lázadó és "szembe megy" az átlaggal. (Egyébként furcsának tartom, hogy ilyen természetes és midennapi témák még mindig tabunak számítanak filmvásznon és társadalmunkban is, mikor például a gyilkolászás és erőszak egyáltalán nem tabu)
2014. aug. 4. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Láttam, és nem estem hanyatt tőle. Teljesen középszerű sztori amit az első részben natuális szexel, a másodikban meg már kifejezetten (néha erőltetettnek ható) durva perverzió ábrázolásával adtak el.

A második rész közepén már szabályosan vártam hogy mikor lesz már vége. Nekem csalódás volt.

A filmet a sztár színészek pár perces alkotása, és a natuálisan ábrázolt szex viszi el. A vágások gyengék, a főszereplők alakítása kifejezetten közepes vagy gyenge.

Történet átlagos. Mondanivaló: nincsen, semmi olyat nem mondott amelyet más filmek már nem mondtak volna el. A sok teljesen középszerű filozofálgatás pedig inkább volt "szellemi f--zverés" semmi mint fejtegetés amelyen elgondolkodna a néző komolyan.

Ezt egy nagyon rossz filmnek tartom amit poonczee-val akarnak eladni. Nekem nem sikerült.

2014. aug. 4. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Én csak a Nekromantika 1,2-öt nézem

https://www.youtube.com/watch?v=q8iyMxTeB2Y

https://www.youtube.com/watch?v=k2xN_mqjQDE

Egyik jobb mint a másik..

2014. aug. 4. 15:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Dowd - Tudnál nekem ajánlani ilyen témáról jó filmeket? Számomra is középszerű volt, de a téma boncolgatása miatt, és hogy nem sok ilyen filmet láttam még felkeltette érdeklődésem.
2014. aug. 4. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem..
2014. aug. 4. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Az Adele életét javasolták megtekintésre ismerősök, azt még majd szeretném. Az két leszbikus nőről szól akik felfedezik egymással a szexualitást. Remélem tényleg jó lesz. Több hirtelen nem jut eszembe.
2014. aug. 4. 15:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyébként Dowd! Tudom már honnan ismerős a neved! :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__50..

2014. aug. 4. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 igen én vagyok :D
2014. aug. 4. 15:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Hallod, hiszed vagy se, szerintem tőled, a tapasztalatodból sokan tanulhatnának! Am hány évesen űzöd így? :) Én 25/f de még úgy érzem most kezd "megnyílni a világ" ilyen téren.
2014. aug. 4. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát remélem sokaknak sikerül hasznos tanácsot adnom. De ez nem mindig megy zökkenő mentesen :) Sokszor nem hiszik el, hogy amit mondok azt nem viccből írom, és komoly ára van ha magának kell megtapasztalni. :)

Én egyébként 36F vagyok, és nős.

2014. aug. 4. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
láttam és nagyon jónak tartom , kár h lekellett cenzúrázni, de asszem a hosszabbított rész is forgalomba kerül vmkor
2014. aug. 4. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!