Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki akarom próbálni egy profi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akarom próbálni egy profi szexpartnerrel a szexet! Hogyan tovább? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan írjon, akinek már van ilyen tapasztalata. Szeretném tudni, hogy mi ennek a menete. Felhívom, időpontegyeztetés. Elmegyek hozzá. És tovább? Kötelező a fürdés? Mert minden hirdetőnél fel van tüntetve a fürdőszoba. Ápolt, igényes férfi vagyok.
2014. aug. 3. 12:08
 1/1 Névtelenül válasza:

Fiatal ember, nem voltam még, de tudom, hogy kompenzálni szeretnél valamit, vagy szorong.

Nem kell elmennem, hogy tudjam, azért mert hirdeti magát, nem profi. Csak megdugod, beteszed kiveszed. Esetleg meglovagol. Szép, fiatal, ez az ami izgat, semmi több.

2 A jó szex nem örömlánynál kezdődik, hanem nyitottságnál, a szexről való állandó beszélgetés, és, hogy megismeritek egymás vágyát. Éssss, persze a lány önzetlen és odaadó. Az sem utolsó :)

Amúgy www.rosszlanyok.hu

Felhívsz valakit, és elbeszélgetsz vele.

2014. aug. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!