Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogyha az emós lányokat szeretem? (többi lent)
Én mindíg is mosolygós fiú voltam/vagyok, de valamiért csak az emós lányok jönnek be nekem, pedig nem is 1 normális lány vallott nekem szerelmet, de én nem tudok csak egy emós csajt magam mellé képzelni
ui.: nem vagyok emós
1:ez nem válasz a kérdésre
2:hosszú távra is csak emósokat tudom elképzelni, és az se baj hogyha pesszimisták
Baj, mert az újraértelmezett emo szerint ... tulajdonképp egyetlen eredeti gondolat sincs a stílusban, sem köze a régi emohoz, ami azért vicces mód épp az ellenkezője volt ennek.
Most szinte mind ugyanolyan, és innen-onnan össze lopkodott stíluselemekből válogatják a sajátjukat. Az eredeti pedig pont az egyediség, mint ruhailag mint egyébként, és sokan saját kézzel csinált ruhát hordtak...
És nem homogén világfájdalmas tizenévesek voltak... Na nem mint ha olyan nagy világfájdalma lehetne annak, aki nem is tud semmit a világról, már csak a tény miatt is, hogy alig élt benne.
Szóval aki emós, az nem túl okos. Szépnek se lehetne mondani azt, hogy ugyanolyanok, így igencsak fura ízlésed van barátom.
5:lehet,de én felválalom ha bárki kérdezi
2:köszönöm a bíztatást, és nemtudom pontosan, szeretem azt hogy ők fel merik vállalni azt hogy ők emósok, és azt hogy amikor zavarban vannak akkor aranyosak
Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy bejönnek az emo lányok. És az hülyeség, hogy csak emo fiúkkal jönnek össze...ên is emo vagyok és tudatom, hogy az előző barátom kissé páva volt.És mégis szerettem, mert normális volt. Tehát ha jól kijossz velük, akkor lehet náluk esélyed.
13/l/poss-emo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!