Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön a lapos has?
Figyelt kérdés
Alapvetően vékony vagyok és arra edzek, kicsit talán már szálkás is.
20l
2014. aug. 2. 22:37
12/15 anonim válasza:
Alapvetően nekem bejön a lapos, de... Furcsa megmagyarázni, de olyan kellemes a tapintása a lányok hasának ha van egy pici pocija, lehet hogy gyerekes ahogy leírtam de másképp most nem megy :)
Azonban ahogy mondani szokás, mindenkinek más tetszik, szóval biztosan szép számmal vannak és lesznek olyanok, akinek tetszeni fog a hasad! :)
13/15 anonim válasza:
Á de az a pont kellő pici has az olyan, hogy megzabálná az ember :D nagyon szexi tud lenni, persze a többi részének is jónak kell lennie hozzá, de hát szerintem érthető.
14/15 anonim válasza:
A lapos bejön. Szerintem nekem elmegy a női kockás is.
15/15 anonim válasza:
Lapos has ok, szálkás nagyon nem, de a pici poci az igazi.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!