Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat szereleme két gyakorikérdések felhasználó között?
Figyelt kérdés
Úgy értem megismerkednek üzenetekben, megszeretik egymást, majd találkoznak.. Velem lehet most ilyen fog történni, a kérdésem veletek volt ilyen ? tudtok ilyenről ?2014. aug. 2. 10:50
11/25 anonim válasza:
Velem volt olyan hogy innen jöttem össze 1 lánnyal.. És most is sikerült találnom itt 1 szépséget
12/25 anonim válasza:
Már bocsánat de ki az a Szabika ?
Már vagy 20-adszor látom itt.. hogy valaki írogatja "szabikááááááááám de szeretlek"
14/25 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltünk róla de én nagyon szeretnék.
2014. aug. 2. 11:22
15/25 anonim válasza:
Szerintem igen. Én hónapok óta beszélgetek minden nap valakivel, akit itt ismertem meg, igaz még nem találkoztunk a távolság miatt és nem érezte úgy Ő, h eljött már az ideje, de minden nap gondolok rá és nagyon hiányzik. Nagyon-nagyon szeretem, azt hiszem.
16/25 anonim válasza:
Van ilyen, saját tapasztalat :D
17/25 anonim válasza:
Kialakulhat, persze. Itt is ugyanolyan emberek vannak, mint más oldalakon.
Egy ilyet biztos jó lehet megélni... :)
18/25 anonim válasza:
szerelem is kialakulhat. èn 2x találakoztam már nökkel, úgyhog müködik :).
20/25 anonim válasza:
Én is találkoztam innen egy fiúval és most is együtt vagyunk:)
Egymástól távol éltünk.Mára már együtt is lakunk:)
Az elején nem bírtuk itt egymást,néha a régi üzijeinken röhögünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!