Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, hogy észrevegyen? [részletek lent]

Figyelt kérdés

[ Biztos, hogy millió ilyen kérdés van itt szóval bocsi, ha már unjátok. =D ]

Van egy fiú a buszon, aki nagyon megtetszett. Már egy hónapja figyelem, várom, hogy jöjjön. :$ Van, hogy pont látom, és ilyenkor állítólag elég feltűnően szoktam bámulni. (Ez nem igaz. :D ) Bejelöltem iwiw-en. Visszajelölt. Ennyi. Most nem tudom mit csináljak. Nagyon szeretném, ha lehetne köztünk valami. Vagy, hogy csak hadd ismerjem meg. Mit csináljak? Légyszi olyanokat ne mondjatok, hogy szólítsam le. Olyasmire gondoltam, h csajokéspasik, de nem vagyok biztos abban, hogy jó ötlet.

Segítsetek légyszi. :) Előre is kösz.

2010. jan. 11. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
és hogy találtad meg iwiwen egy arc alapján?
2010. jan. 11. 18:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Upsz.! Hát szóval én nem városban lakom. És beírtam azt a helyet ahol felszáll, meg hogy kb. hány éves lehet. És ennyi. 50 találatot ha kiadott. Így már nem volt nehéz. :)
2010. jan. 11. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Írj neki iwiw-en, hogy elkérhetnéd-e az msn címét, vagy jobban mondok tényleg: ülj át mellé a buszon! köszönj neki, szemezz vele, mosolyogj rá, ha viszonozza nagy esélyed van rá ,hogy te is tetszel neki. Sajnos ez egy ilyen helyzet, ha nem lépsz semmit, nem fog történni semmi. Nem kell nagyot kiáltani, elég ha felveszed vele a kapcsolatot és lehet minden megy majd a maga útján...
2010. jan. 11. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
A melléülés az nem hiszem, hogy sikerülne, mert én szállok fel előbb, és amire ő felszáll addigra csak állni tud. Msn címe meg látható iwiw-en. Fel kéne vennem. De még egy kérdés. Mit fog gondolni, hogy csak így felveszem?! Nem baj, hogy én vagyok a lány? Vagy egyáltalán mit is írnék neki?
2010. jan. 11. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy nem baj-e, hogy felvetted és mondd h te vagy a lány a buszról. Aztán a buszon köszönj neki, amikor felszáll.

Amúgy ez nem ide tartozik de én nagyon utálom, mikor valaki felvesz msnre személyesen pedig hozzám se mer szólni.

14L

2010. jan. 11. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát...Egy suliba jártok?

Légy mindig kedves.Véletlenül ejtsd le mondjuk az egyik füzeted, vagy bármidet..ő majd játsza alovagot, felveszi, és máris lehet dumálni... :)

Sok sikert.

2010. jan. 11. 20:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Jaaj, nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :D Nem, nem járunk egy suliba,de azért köszi. :)

Am. meg én is utálom, ha felvesznek msn-re, de nem szólnak hozzám. Szóval.. Nem tudom még mit csinálok. :/

2010. jan. 11. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:

19:59 vagyok:D

Majd ird meg mi volt ha beszéltetek:)

2010. jan. 12. 21:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom érdekel-e valakit, de beszéltem vele. 5 percet kb. Ennyi elég is volt. Azóta rájöttem, hogy milyen is valójában, és így már nem érdekel. Tetszik, de nagyon nem illenénk össze. Meghát neki nem is kellek. Szóval mindegy. Ez van. Azért köszönök mindent. :)
2010. jan. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!