Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csomó srácnak bejövök, de nem merek összejönni velük, mert még nem csókolóztam? 17L
Figyelt kérdés
Elég sok fiúnak tetszem, nem akarok beképzeltnek tűnni, de én is meg vagyok elégedve magammal. Lett volna alkalmam összejönni egy csomó fiúval, de végül egyikkel sem mertem összejönni, mert még nem csókolóztam. Senki sem mondaná meg ezt rólam, néhányan azt gondolják már szűz sem vagyok. Szerintem én így fogok meghalni már lassan :D Azon gondolkodom, hogy elmegyek bulizni, kicsit iszok aztán egy ott megismert random srácot lesmárolok, csak hogy legyek már túl rajta.2014. aug. 1. 22:42
11/12 anonim válasza:
Ha tényleg elég szép vagy, hogy sok fiúnak tettszél, akkor a seggét fogja a földhöz csapkodni örömében az, aki elsőnek csókolhat meg.
F/16
12/12 A kérdező kommentje:
Azóta van barátom végreeee és le is feküdtünk :)
2014. nov. 10. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!