Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit csaltak már meg a gólyatáborban?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok!
Kit csalta már meg a párjuk mikor elment az egyetemi gólyatáborba?
Illetve hogy derült ki? Más mondta el vagy képes volt bevallani az illető hogy meg tette.
ha lehetne akkor kort illetve nemet is írjatok már.
2014. aug. 1. 19:20
1/10 anonim válasza:
Amikor én voltam gólyatáborban, volta ott egy csavó, akinek már több éve barátnője volt, ám mégis lefeküdt ott egy rém ronda csajjal.
2/10 anonim válasza:
Amikor én voltam gólyatáborban, már amint kitettem a lábam a kocsiból, máris kipécézett egy srác. Szimpatikus volt, de túl nyomulós, a "menjünk kicsit sétálni a tölgyesbe" szövege elég creepy volt, mondjuk, amikor meghívott egy sörre nem utasítottam vissza, de a taperolással átásta magát.
Amúgy fiú vagyok, azóta nem ülök le idegennel inni.
4/10 anonim válasza:
Hajaj voltam már nem egy gólyatáborban, bőven van ott megcsalás:)
5/10 A kérdező kommentje:
hmmm...
2014. aug. 1. 20:13
6/10 anonim válasza:
egyik haverom csak három csajjal csalta meg a barátnőjét a gólyatáborban... :)) aztán szakítottak is hamarosan, nem meglepő módon.
8/10 anonim válasza:
Azért a lányok is keményen csalják gólya táborba a pasijukat nem csak a fiúk,minde2 faj elég köcsög
9/10 anonim válasza:
van egy lany aki tetszik,szerintem én is neki dumáltunk isnmeg minden,ő holnap indul,remélem nem szed fel valakit...
10/10 A kérdező kommentje:
Csak nem fog. Voltam bent barátnőmnél a gólyatáborban és az egyik vezetőt majdnem megborítottam.
2014. aug. 28. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!