Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy szegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy szegény férfival. Az egész családom, és a barátaim megjegyzéseket tesznek rá emiatt. Hogy állítsam le őket?

Figyelt kérdés
Se én, se a barátaim nem vagyunk más társadalmi helyzetbe mint a párom, épp ezért nem értem mi a gondjuk. De folyton azt hajtogatják, hogy milyen hülye vagyok hogy egy ilyen lúzerrel kezdek, akinek ennyi idős korára se lakása, se autója, és gyárban dolgozik. Mert ha már idősebb férfival kezdtem, alap lenne hogy ezek a dolgok meglegyenek neki. Gúnyolódnak, hogy majd hol fogok vele lakni, meg egy ilyennek akarok gyereket szülni, majd én fogom eltartani őket? Megkaptam már azt is hogy csak ki fog használni anyagilag, azért van velem.
2014. aug. 1. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne hagyd, hogy beléd beszéljék a hülyeséget. Mondjuk azt nem írtad, hogy hány éves a barátod. Csak azért, mert ha mondjuk 20-30 között van akkor szerintem egyáltalán nem várható el az ilyesmi manapság. Mármint, hogy saját autója és lakása legyen. Ez annak jön össze aki örököl vagy tényleg vmi nagyon jó dologba fogott bele és megszedte magát korán, de ez szerintem elég ritka.

Ha a barátod nem alkoholizál meg ilyenek szerintem nincs vele semmi gond.

Ja és aki előttem írta jól mondja. Akik pofáznak azok olyan marha sokra vitték az életben? Gyanítom, h nem ..

Az meg tetőzi az egészet, h írod ti sem vagytok jobb anyagi helyzetben, akkor mire fel vannak elvárások? Szerintem egyáltalán nem baj az, ha nem egy kitartott r**anc akarsz lenni aki azt nézi, hogy milyen vastag az illető pénztárcája. Ezt akár el is mondhatod nekik is.

2014. aug. 1. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Már mindent leírtak előttem. Nincs igazuk sem a "barátaidnak", sem a családodnak. Ha rendes, dolgos ember aki nem iszik meg effélék, akkor nem lehet vele semmi baj. Az élet meg amúgy sem fenékig tejfel, vannak nehézségek. Hát bumm, ez van. Mérlegelj, hogy milyen ember a párod, ennyi. Ha jó ember és tisztességesen dolgozik, akkor nincs mibe belekötni.
2014. aug. 1. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a film jutott eszembe, nezd meg!!! A bankkartyas resz a legjobb!!! :) Ird be youtube-on, hogy aranyajtó
2014. aug. 1. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Mit kell lepontozni? Ennyi idő alatt meg sem tudtátok nézni a filmet! :D
2014. aug. 1. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mi lett belole?
2021. febr. 7. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!