Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy szegény férfival. Az egész családom, és a barátaim megjegyzéseket tesznek rá emiatt. Hogy állítsam le őket?
Ne hagyd, hogy beléd beszéljék a hülyeséget. Mondjuk azt nem írtad, hogy hány éves a barátod. Csak azért, mert ha mondjuk 20-30 között van akkor szerintem egyáltalán nem várható el az ilyesmi manapság. Mármint, hogy saját autója és lakása legyen. Ez annak jön össze aki örököl vagy tényleg vmi nagyon jó dologba fogott bele és megszedte magát korán, de ez szerintem elég ritka.
Ha a barátod nem alkoholizál meg ilyenek szerintem nincs vele semmi gond.
Ja és aki előttem írta jól mondja. Akik pofáznak azok olyan marha sokra vitték az életben? Gyanítom, h nem ..
Az meg tetőzi az egészet, h írod ti sem vagytok jobb anyagi helyzetben, akkor mire fel vannak elvárások? Szerintem egyáltalán nem baj az, ha nem egy kitartott r**anc akarsz lenni aki azt nézi, hogy milyen vastag az illető pénztárcája. Ezt akár el is mondhatod nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!