Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idövel majd minden rendben lesz?
Ezelött olyan magamnakvaló,senkivel nem foglalkozo fiu voltam.
Legbelül nagyon vágytam egy lányra...de nem mertem kapcsolatot kiaalakitani... meg fėltem a lányoktol is.
Jött egy lány az ėletembe...ugye ėn nem mertem kezdemėnyezni meg semmi, szovol ö fogott meg magának:)
Szeretem nagyon, de azt ėrzem ez nem az ėn ėletem igy...az van a fejemben, hogy nekem a magány jutott.
Kėrlek segitsetem... vagy mondjatok valamit.
"Legbelül nagyon vágytam egy lányra.."
aztán
"...az van a fejemben, hogy nekem a magány jutott. "
Szóval konkrétan most mi van? akarod is meg nem is? Meg lesz ugyanúgy a saját kis magánéleted a kapcsolaton belül is, amikor nem kell a másikkal foglalkozni, úgyhogy nem értem mi a probléma...
ha megfogott magának, akkor valószínű, hogy szimpatikusok vagytok egymásnak. vagy most azt gondolod, hogy mivel te eddig nem mertél nyitni a lányok felé, így csak azért vagy vele (és szereted), mert ő az első lány? figyelj, ha tetszik a személyisége és ő maga egészében, akkor nincs min aggódni. örülj neki, hogy o van neked és ne azon aggódj, hogy mi lehetne.
egyébként hány éves vagyol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!