Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért számít olyan sokat a férfi magassága?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 14:45
11/17 anonim válasza:
Én egyszer azért kaptam kosarat, mert a hölgy 152cm volt, én meg 190cm magas vagyok...És azt mondta túl magas vagyok hozzá. Mondjuk igaza is volt, mert egyszer 153cm magas barátnővel jártam és nem lehetett rendesen sétálni, táncolni vele, ágyban is voltak kényelmetlen pózok a diszkóban meg mindenki nevetett rajtunk...
12/17 anonim válasza:
Hülyeség, rengeteg nő van, aki kerüli a magasabb férfiakkal való kapcsolatot, mert túl esetlennek érzik magukat mellette.
13/17 anonim válasza:
Annyira fontos, mint általában a külseje. Ha jól megismertem és szimpatikus is, akkor mindegy milyen magas és hogy néz ki. Ez azoknál szempont, akiknek dekorációnak kell a srác.
14/17 anonim válasza:
kevésbé esztétikus pasival minek járjak, kifejezetten az alacsony, 170-175 centi magasakat szeretem
15/17 anonim válasza:
én 170 centi vagyok, és szeretem ha a párom magasabb nálam. ez amolyan evolúcióból megmaradt "szeretem-dolog" :)
szerintem
16/17 anonim válasza:
nekem mindenféle tetszik, én pici vagyok (158cm), így nagyon könnyű nálam magasabbnak lenni. Bár 175cm alatt nem tetszenek a fiúk, valahogy olyan furcsa hatást kelt a testalkatuk, nem tudom elmondani, olyan pincurik. :)
17/17 anonim válasza:
Nekem nem dekorációnak kell a srác, mégis fontosnak érzem, hogy magasabb legyen nálam. Nem azért, mert jajj, mit gondolnak rólunk, ha alacsonyabb, az kit érdekel, én érzem kellemetlenebbül magam akkor, ha alacsonyabb nálam. Volt már rá példa.
Viszont megmagyarázni nem tudom én sem az okát. Szerintem is evolúciós dolog lehet. Tudod, a nagy, magas, erős férfi, aki meg tud védeni a kardfogú tigristől. Evolúciós szempontból szinte tegnap volt, amikor a fizikai méret és erő döntött egy férfi sikerességét illetően, szóval tudat alatt ezek a dolgok szerintem megmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!