Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megfogalmazni hogy mik az érzéseim egy lány iránt?
Jó írók jellemzője hogy a lehető legkevesebb szóval a lehető legtöbb információt adják át és hogy úgy írják le az érzéseket hogy az könnyen átélhetőek legyenek, tehát fontosak az egyszerű de nagyszerű hasonlatok.
A hangvételed legyen kedves de ne meghunyászkodó, a mondandód legyen értelmes.
"Szia, tudom hogy ez most hirtelen tőlem és sajnálom hogy így rád zúdítom az érzésemet, de már régóta el akartam mondani hogy..."
4-es vagyok.
5-ösnek igaza van, én is örülnék egy leírásnak, aranyos lenne.:) Én speciel a virágnak például egyáltalán nem örülnék, engem az valahogy soha nem hat meg, az olyan snassz.
Ötödik: most kicsit felbátorítottál :)
Hatodik: köszi a tippet, ezen már eltudok indulni.
A virág amúgy is kilőve mert mostanában nemtudok találkozni vele sehogy sem.
Nem is azt kértem hogy írjátok le hogy én mit érzek hanem valami séma ami alapján eltudok indulni (pl. hogy először írjam le hogy mik a kedvenc tulajdonságai vagy hogy utána írjam le hogy konkrétan mi fogott meg benne..stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!