Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek az ilyen arcú srácok? A linkeken ugyan az kép van de van amikor sajnos nem működik a link.
2014. júl. 30. 22:18
11/18 anonim válasza:
te is lehetsz vagy 13 éves...
ehhez az archoz konkrétan azt az idegesítő, menőzős stílust tudom elképzelni, amikor az egyértelműen még általános iskolás kissrácok a suli előtt cigiznek, menőznek, hogy be mertek szólni az előttük elhaladó idősebb embernek, és úgy általában egy nagyon unszimpatikus jellemet tudok ehhez társítani.
még szerencse, hogy ez csak egy képről való megítélés, és nem a való élet. remélhetőleg.
12/18 A kérdező kommentje:
Valamennyivel több vagyok mind 13 de azért köszönöm. :)
2014. júl. 30. 22:50
14/18 A kérdező kommentje:
Majd kérlek fejtsétek ki legyetek kedvesek bővebben is hogy mi nem jön be vagy mi jön be esetleg mindenki megy majd a zöld pacsi. A segítségeteket előre is köszönöm.
2014. júl. 30. 22:59
15/18 anonim válasza:
nem akarok köcsög lenni, de nagyon ijesztő a srác
16/18 A kérdező kommentje:
Ha szabad kérdeznem miért ijesztő illetve antipatikus?
2014. júl. 31. 10:56
17/18 anonim válasza:
Nálam nem bejövős, nem szeretem a magas homlokú fiúkat. fufruval lehet jobb lenne. Meg elég vastagnak tűnik a szád, főleg hogy a kép fentről van. De a szemednek szép színe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!