Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spermát ti is nehezen mossátok ki a hajatokból? Mindig bénázok és belekenem valahogy.
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 20:06
2/10 Kerida válasza:
Frissen kell hajat mosni és akkor nincs gond! Ha hagyod, hogy beleszáradjon akkor meg lehet vele szenvedni! :/
3/10 Láttál már,de mégse :) válasza:
Naneb*szki,hogy ennyien kenik bele a hajukba? :D
4/10 anonim válasza:
Nem, mert nem hagyom, hogy megszáradjon, hanem szinte rögtön utána hajat mosok, és akkor nincs vele gond :)
5/10 anonim válasza:
Nyeld le és akkor nem lesz gondod vele.
De ha összevissza lövi a pasid, ne panaszkodj:D
6/10 anonim válasza:
Hogy kerül sperma a hajba?:DD Pláne fiúnak! Ez valami új haj ápoló szer? xD
7/10 anonim válasza:
Húzz a fejedre előtte úszósapkát! :D
8/10 anonim válasza:
recskázáskor nekem is párszor belement a hajamba. Általában este szoktam, reggelre megszárad, aztán simán kifésülöm. Ha frissen megmosod szerintem rosszabb, mert mikor vízben recskáztam, mindig rám ragadt és alig tudtam lemosni. szerintem várd meg, amíg megszárad.
9/10 anonim válasza:
jajj ne is mondd, pedig gyönyörű póthajam van.
14/F
10/10 anonim válasza:
Nem, mivel nem kerül sperma a hajamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!