Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó fenét csináljak, h kibírjam?
Nő vagyok és intim gyantáztam (magamnak), viszont kb. 5 perc után nem tudtam folytatni, mert annyira "felizgultam" (nem éreztem semmit belőle), h szinte folytam. Mit csináljak, ha kozmetikushoz akarok majd egyszer menni intim gyantára? van szexuális életem, de sajnos nagy a libidóm. Hogy kezeljem?
köszi
Kérdező
A nedvesedés vegetatív túl sokat nem tudsz tenni az ügyben.
Annyit lehet próbálni, hogy esetleg folyamatosan beszélgettek valamiről, és akkor talán nem a kéz érintésére fogsz összpontosítani.
"Az a baj, h vhogy a testem és az agyam külön életet él és nem tesz különbséget ismerős és nem ismerős közt :/"
Bingó ! Meg is van a probléma, rád nem hatnak a sugárzások, hanem te adsz ki magadból dolgokat . Akaratlanul is részecskéket küldesz férfiak felé, amiket ők visszavernek . Ezt kvantumkísérletekkel is bizonyították amikor szerves ftalocianint bombáztak át neonrácson . Nem hiszed el de a részecskék megduplázódtak ! Ugyanígy ahogy te közvetítesz részecskéket az is megduplázódik mire a férfihoz ér, aki akaratlanul is visszaküldi neked szintén megduplázva, ezért érzed azt amit érzel . A titok nyitja az lehet hogy valamivel megpróbáld lekötni az agyadat és nem a pasikra gondolni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!