Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fosulis golya lanyok! Van koztetek olyan, akinek gondot fog okozni a megelhetes? Ti keresnetek "tamogatot"?
Figyelt kérdés
Kolcsonos elonyokre gondolok.2014. júl. 30. 11:07
1/22 anonim válasza:
Kamu lányok privát áradata.
3...2...1...:D
2/22 anonim válasza:
Erre szakosodott oldalakon egy rakás egyetemista lány keresgél "támogatót" :-P
3/22 anonim válasza:
gratulálok.... Patkányság level99
4/22 anonim válasza:
Magyarorszagon a nok nagyresze ribi, szoval nem lesz nehez dolgod...
5/22 pszi1984 válasza:
Fősuli mellett én is dolgoztam éjjel..... s nappalin végeztem az iskolát. Sokáig a szüleim nem is tudtak róla... Hidd el, a támogatódtól a belsőrészed forogni fog 2 hónapon belül.... Volt "szerencsém" látni a lányokat, akik könnyebb pénzkeresetnek találták a munka helyett.. Hozzáteszem, én 2007-ig voltam fősulis. 30/N
6/22 anonim válasza:
undorító vagy utolsó, ezért remélem sose leszel boldog
7/22 pszi1984 válasza:
Nos, nem tudom, miért fordult fel a gyorod tőlem.... valószínű, nem értetted meg amit írtam... Bár nem is nagyon részleteztem. Nos én egy gyárban dolgoztam, műanyag joghurtos dobozokat készítettünk különböző méretekben..... De láttam, hogy 1-2--- több lány hogyan fizet az albérletért... Szüleim mindent meg szerettek volna nekem adni. Fizették a sulit, albérletet.. De egyszerűen nem volt pofám többet kérni. De kellett könyvekre, ruhára és utazásra az éjjeleken megkeresett pénz, melódiák közvetítőn keresztül.... Nos, remélem még mindig forog a belső részed... Sajnálom, ha kétértelmű vagy esetlegesen nem volt pontos a megfogalmazás..
8/22 A kérdező kommentje:
Valaki?:)
2015. febr. 17. 23:04
9/22 anonim válasza:
aztán anyám csodálkozik hogy miért nem látom egy mai nőben sem a leendő gyermekeim anyját...
dolgozzál. a diákok elveszik a munkát amúgy is....
10/22 anonim válasza:
az ilyen kérdést bezzeg nem törlik, de ha én invitálok csajokat ingyenes dugásra, akkor azt már törölni kell? :D fura ez az oldal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!