Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesoim minden nap mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesoim minden nap mással vannak. ėn miėrt nem?

Figyelt kérdés

Öket a csaj kėri meg a dologra...

Lányok szüzessėgėt veszik el meg minden.

Ėn meg ithon matyizok egyedül: ((

Te nem lennėl kiakadva ebben a helyzetben?

2014. júl. 30. 05:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ö rájuk a csajok hajtanak... ėn meg egy csajt sem tudok fogni.

Tudud azėrt rossz ez, mert velük nöttem fel... ės most mind dugnak, szerelmesek meg minden ėsln pedig itt vagyok egyedül... csak a kutyámmal szoktam beszėlgetni... meg egy 80 ėves öregemberrel.

Nekem ez jutott...egy senki vagyok.

2014. júl. 30. 08:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Miből gondolod hogy apád "valaki"? Ő talán a miniszterelnök?

Nézz már körül jobban, légy szíves.

2014. júl. 30. 08:27
 13/17 A kérdező kommentje:

Ö ennyi idösen már 10 csajt megdugott.

(Szerelme volt)

Csak ennyi.

2014. júl. 30. 08:29
 14/17 csingilingg84 ***** válasza:
Nem hinném, hogy abból kéne kiindulnod, hogy az apád ennyi évesen hány lánnyal volt együtt. Miért akarsz olyan lenni, mint amilyen ő volt? Minden ember más. Neked máskor jön el az időd, várd ki, addig pedig keress valamit, ami leköti a figyelmedet. (Ugyanis ez a "várakozás"<és mikor senkinek nevezed magadat>, csak felesleges időpocsékolás). Szép napot! ;)
2014. júl. 30. 08:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Csak ėn nekem nem jön össze... akkor biztos velem van a baj.. vagy a fejemmel.

Nem fogok ėn már sokáig várakozni... vėge lesz mindennek.

De nem ėrtitek ti... nem kell több válasz.

2014. júl. 30. 08:44
 16/17 anonim ***** válasza:

najó, a szövegedből

eléggé arra következtetek, hogy egy 12-14 éves kissrác lehetsz...

nem kell mindent elhinni, amit apád elmond!

sem a tesóid!

2014. júl. 30. 18:44
 17/17 anonim válasza:
Gratulálok ha ezért érzed rosszul magad! Meg rájuk akarsz hasonlítani. Ahelyett hogy azt néznéd hogy ők milyen szar emberek,velük szembe te viszont értékes,mivel nem használati tárgyként kezeled az embereket! No meg ők lehet egy dolgot kielégítenek ezzel,de nincs mellettük senki,nagyobb az űr.. plussz vannak még fincsi dolgok,amik becsúszhatnak pl nemi betegségek,nem kívánt terhesség.. Hidd el vannak az életbe ennél fontosabb dolgok!ui.: az öngyilkosság a legmegalázóbb dolog amit ember tehet magával,szerintem...nekem is volt rá ingerem valószínű kb a te korodba,hasonló butaságok miatt,nem éri meg..utólag majd rájössz,és nevetsz magadon egyet.
2014. júl. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!