Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A multiknál az ilyen egyetemet végzett irodista csajok, nem igazán foglalkoznak egy sima munkással, aki bár nem gyártósoron dolgozik, hanem raktárban?
Ha eddig sem volt sok gondod a csajozásban, akkor egy irodista csajt is simán megdughatsz.
Bár hosszú távú kapcsolatra a nők inkább magukkal egy "szinten lévő" (tehát hasonló státuszú, anyagi helyzetű), vagy tőlük fentebb lévő férfiakat preferálnak. De attól még ez nem jelenti azt, hogy ne nedvesíthetnéd be a bugyijukat, ha jól csajozol.
Ők nem irodisták, hiszen egyetemet végeztek (ugye ez ma már 2-3 diplit jelent), és a multinál nem nyomogatják a billentyűket, hanem tényleges munkát végeznek. Irodistának pl. a titkárnőt hívjuk.
Én pl. ilyen vagyok, és csak jól képzett fiúkkal járok, de ez abból is adódik, hogy velük találkozom gyakrabban. Egy szakmunkással a raktárból nem igazán futok össze az életem során, így nem tudom biztosan azt mondani, hogy nem lenne elég tájékozott azokban a dolgokban, amik engem érdekelnek (pl. gazdaságpolitika), vagy azt sem, hogy nem lenne elég érdeklődő ahhoz, hogy elmenjünk néha kiállításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!