Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 éves fiú vagyok. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves fiú vagyok. Miért nem ért meg a 14 éves barátnőm?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 23:47
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
mert nem vagytok egymáshozvalóak..
2010. jan. 11. 14:56
 42/56 A kérdező kommentje:
nem az bánt hogy nem lehet vele "huncutkodni". :) hanem hogy egy ideje minden kedvességemre haragosan, mérgesen, bántóan reagál.
2010. jan. 11. 14:57
 43/56 anonim ***** válasza:

mert tolakodó voltál vele, és frász kapott. vegyél vissza és kérj bocsánatot tőle, az a probléma hogy GYEREK még, egészen mást akartok. egy pillanatra se felejtsd el ezt. igazából Neked kellene azt mondani, hogy nézd, ha nem akarsz járni velem, akkor hagyjuk, semmi probléma nem lesz, nem akarom erőltetni. sarokba szorítva érzi magát biztosan, amiért ledöngölöd a szenvedélyes érzelmeiddel. nem tud vele mit kezdeni, nem kiforrott személyiség, nincs élettapasztalat, gondolom az első barátja vagy, 10évvel idősebb felnőtt férfi, és közlöd vele, hogy szerelmes vagy. el kellene engedned őt, ez az igazság, nagyon korai ez még neki. ha szereted, gondolj rá önzetlenül, és később talán viszonozza az érzéseid. beszéljétek meg, ennél jobbat nem tudok ajánlani. könnyen lehet, hogy le akar építeni, azért goromba.

Neked kell előzékenynek lenni, mert jogos ha nem akarja ezt a kapcsolatot.

2010. jan. 11. 15:17
 44/56 anonim ***** válasza:

Én átérzem mit gondol a barátnőd.Én 14évesen (vagyis 1 éve)nem tudtam volna elképzelni se,hogy 24éves barátom legyen,részbe mert nagyon soknak hittem akkormég 10évet,részbe meg nem akartam a szexet egyáltalán,és a valóság az,hogy egy 24évesnek igénye van rá.Sőt,talán ez az a kor amikor a legnagyobb.

Most 15vagyok,és mesébe illően találkoztam egy fiúval,aki 25éves.(Most nem mesélek,mert nem ez a kérdés:))Kinézetre 20-nak néz ki kb.:)Mikor találkoztunk (amúgy tök véletlen:))azt hittemm hogy kb 5 évvel idősebb nálam.Aztán amikor kísért haza,rákérdezett a koromra,aztán én is az övére és kiderült,hogy 10 év van köztünk:D először kicsit lesokkolta őt is,de aztán beszéltük,hogy neki több fiatal barátnője volt mint vele egykorú.:) Én tudtam,hogy nekem kell,kérdeztem hogy vissza kísérjem e egy kicsit:D visszakísértem,leültünk a parkba,elcsattant az 1.csók,másnap elkérte a számom,és azóta is kb minden nap együtt vagyunk.:)

Bár nálunk is 10év a korkülönbség,mi nagyon jól megvagyunk.Ezért nem hiszem hogy nálatok a 10év a fő probléma,hanem inkább az,hogy a lány éretlen.(1év,és az is lehet,hogy gyökeresen változik a lány.Nálam ez történt..)Mi megértjük egymást,és támogatjuk azt,ami tudjuk hogy a másiknak fontos.

2010. jan. 11. 15:24
 45/56 anonim ***** válasza:
de. a 10 év a gond, én amikor 14 éves voltam, és a diszkóban bepróbálkozott vmi huszonéves, akkor hányingerem volt :S már egy 19 évestől is, amikor arra akart rávenni, h feküdjek le vele. :S
2010. jan. 11. 16:12
 46/56 A kérdező kommentje:
16:12 - nem akarom én ilyesmikre rávenni. :) nem erőszakoskodom ilyesmivel.
2010. jan. 11. 17:14
 47/56 anonim válasza:
Mikor én voltam 14 éves mi még babáztunk a barátnőimmel:D,szerintem egy 14 éves lány még nincs felkészülve egy komoly kapcsolatra,NERKI még máak az igényei,más az ami leköti a figyelmét!Szerintem ha tényleg szereted akkor adsz még neki időt,mondjuk néhány évet még!
2010. jan. 11. 18:36
 48/56 A kérdező kommentje:
Néhány évet hogy várjak, mikor néhány napot is kínkeservesen bírok ki nélküle, szerinted? :)
2010. jan. 11. 18:37
 49/56 anonim ***** válasza:
ha nem hagyod nyugton felnőni, és a nyakába folysz azzal ártasz neki, nem érted? a saját boldogságod fontosabb, mint az övé? milyen szerelem ez ?
2010. jan. 11. 18:46
 50/56 A kérdező kommentje:
18:46 - a saját boldogságom az ő boldogsága :)
2010. jan. 11. 18:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!