Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért helyezik a "kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért helyezik a "kedves, normális" srácok előtérbe a szexet?

Figyelt kérdés
Kérdéseknél meg válaszoknál is mindig jönnek ezek a rendes fiúk, panaszkodnak, hogy a lányok csak a menő fiúkat veszik észre, akik csak megdugni akarják őket, közben a 2-3. mondatnál jön a vallomás, hogy hát ők még szüzek... Ezt miért kell külön kiemelni? Mindenki magasról tenne rá amúgy, de ők ezt központi helyre teszik, mikor ők "komoly kapcsolatra", meg "lelki társra" vágynak. Nem tudom más hogy van vele, de számomra ebből pont az jön le, hogy irigyek, hogy még nem jutottak nőhöz, de nem pont a mély érzelmek miatt... Ráadásul az úgymond "menő bunkók" fölé helyezik magukat, pedig ezek alapján semmivel sem jobbak.
2014. júl. 29. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Kicsit el vannak tévedve magukkal kapcsolatban. Náluk normális srác=aki mondja magára; szemét, bunkó srác=ugyanolyan köcsög mint ő, csak sikeres a csajozásban. Egyik kutya, másik eb lényegében.
2014. júl. 29. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Utálom, hogy a csajok csak a bunkó pötsöket veszik észre, engem pedig le se sz@rnak. Am szűz vagyok.
2014. júl. 29. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűz vagy, mint én, akkor nyomj egy lájkot!
2014. júl. 29. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Passz :S

Egyébként szűz vagyok, ha érdekel....

2014. júl. 29. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Van akit azért érdekel. Persze nyilván nem ezzel kezdjük az ismerkedést, de ha közben később kiderül azzal szerintem nincs gond. Jobb mintha hazudna róla.
2014. júl. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!