Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretik a nők a kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretik a nők a kigyúrt férfi testet, kockás hasat?

Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos olyat még nem láttam, hogy egy férfi nagyon intelligens, szeretetre képes, családcentrikus, szerény, hűséges és még igazán szép testű is legyen. Úgyhogy akkor én a szépségtől tekintek el a pasikban :))))))
2008. aug. 6. 18:00
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
kedves utolsó! az én szerelmem ilyen:) olyan boldog vagyok vele!
2008. aug. 6. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előttem szóló!

Ha még a házimunkát is befelezi Veled (főz, takarít, mosogat, stb), és a gyereket is pelenkázza, fürdeti, eteti, stb, akor kincset találtál!

Sok sikert!:)

2008. aug. 7. 13:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem a finoman kigyúrt férfiak tetszenek...a kockahas, izmos hát és a kezen is egy kis izom az nagyon bejön..szépen is lehet izmos valaki, nem úgy, mint ezek a túlgyúrt izomagyak..magasságban nekem a 180 felettiek jönnek be..de egyébként nem baj, ha alacsonyabb..de inkább magas legyen.
2008. aug. 13. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
pontosabban a karon nem a kezen:D...boccs
2008. aug. 13. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Igaz h ugy jobban néz ki az ember avagy pasi :P...az én barátom is szokott gyurni de nem egy "izompacsirta" és nem is akarom h az legyen....nekem a személyisége tetszett meg :)
2008. aug. 21. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jön be ha egy pasi nagyon izmos. Nelegyen piszkafa, de semmiképp ne menjen minden nap kondizni. Főleg mert akkor ideje sincs rám :)
2008. nov. 9. 23:14
 18/19 anonim ***** válasza:
96%

Vki írta,hogy okos meg jó test meg családcentrikusság az együtt nem megy,hát figy én edzek nagyon keményen mellette dolgozok,nyelviskola,egyetem,gépeket tartok karban,üzletelgetek,szoli,néha bulizok is,inkább ismerkedni szeretek.Igen nem vok családcentrikus olyan tekintetben,hogy még nem akarok családot sztem nagyon sokáig lehet soha,most úgy vok vele,hogy "élni kell és pénzt keresni"

Kérdező válasz a kérdésedre,sztem igen egy igényes szép dekoratív lány igenis nézi,egy mondás"A külsőd szerint fogadnak el az eszed szerint fognak elbocsátani"

Te is szereted a szép lányokat gondolom,akik csinosak,hát persze,nah ez oda-vissza megy

2009. aug. 17. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a sportos (normál felépítésű) fiúk tetszenek nem pedig az agyontenyésztettek há
2010. júl. 24. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!