Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs hova írhatnáááá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs hova írhatnáááám. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Már exemmel június 14.-én voltunk együtt..

Fogamzásgátlót szedek, de ahogy látszik mégis sikerült a kis malőr, hogy terhes lettem.

Rá 3 napra (junius 17.) szakítottunk... Igaziból az utolsó 2 hónap már csak szexkapcsolat volt, ha úgy nézzük..

Mindegy is... Mivel 14.-e előtt volt menstruációm nem tűnt fel, csak most, hogy nem jött meg. Csináltam 4 tesztet ami + lett. Elmentem nőgyógyászhoz, Ő pedig bejelentette, hogy anyuka vagyok.

Teljesen abortusz ellenes vagyok... Pénzügyi hátterem van amiben a gyereket tudnám nevelni. De mégis hogy mondjam el neki?!

2014. júl. 28. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

jól van ha anyáék melletted állnak az szuper!!

De a sráccal ne közöld egyenlőre, írj egy listát a jó és rossz tulajdonságairól, mond el anyukádnak ő mit gondol, Te mit érzel legbelül, ha eleget osztottál szoroztál és az jön ki, hogy be kell avatni a srácot is, azután is gondold meg még egyszer, és csak azután szólj neki..

2014. júl. 28. 16:44
 12/15 A kérdező kommentje:

a terhesség fázisában 1 hónapig, az orvos szerint. De azt mondta, hogy mivel nagyon alacsony hormontartalmú ezért is eshettem teherbe de szerencsére így a babában kárt nem tett. Még ha 2 hónapig szedem az sem.

11-es: Köszönöm, így lesz!:)

2014. júl. 28. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja és amit senki, nagyon Gratulálok!!! :))

Remélem nem sokára nekem is lesz, 33/nő...

2014. júl. 28. 16:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszont!:)
2014. júl. 28. 17:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Amikor a legkevésbé számítanál rá..:)
2014. júl. 28. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!