Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mi csábít el? (lelki dolog nem fitikai)
nálam meg vannak a gyengék, de azokat inkább nem árulom el, mert veszélyes lenne onnantól az életem :D netre kirakom mitől csábulok el és valaki kihasználhatja...szóval nem írom le a 'tökéletes' képet de egy fontos részét igen...
nekem gyengém az őszinte mosoly...nem tudom elmagyarázni pontosan mert ezt érezni kell...az egész arc mosolyog nem csak a száj görbül felfele...csillogó, sugárzó szemek...a tekintetet nem tudom leírni, de igazán megnyerő...a kisugárzás olyan mintha azt mondaná 'szeretlek' 'szép vagyok'...szóval egy jó mosoly és felhívja a figyelmem az illető :) erről van egy nagyon jó emlékem :) elég nagy tömeg volt és egyből kiszúrtam egy ilyen mosolyt...több mint 1 évig kerestem a lányt, nem adtam fel :) végül megtaláltam, meghódítottam és a hülye fejemmel pont a legvégén ijedtem be...a suli egyik legszebb, legnépszerűbb lánya volt...én meg csak egy átlagos srác...és úgy gondoltam nem fog örökké tartani és nem akarom elveszíteni megint akit a legjobban szeretek, féltem a csalódástól és inkább elengedtem, pedig elég sokat tettem, hogy megszeressen :) neki 1 mosolyába került az egész :)
21F
Ha ő is evez az ismerkedés során. Odafigyel rám, esetenként elemez is, nem csak sodródik, fontosnak tart.
Manapság a legtöbb lány csak sodródik "nyűgözz le kissrác"-hozzáállással mennek a dologba, aztán várják a csodát. Szóval ha az adott lány ettől eltér, ő is küzd, érdeklem, és tényleg odafigyel rám, meg akar ismerni, akkor ettől pozitív értelemben kiráz a hideg, nagyon tetszik, hogy más, mint a többi :)
ha magától is ír nekem, érdeklődik!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!