Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bevállaljam ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bevállaljam ezt az alakot egyetemre vagy fogyjak?

Figyelt kérdés

Gimi utolsó évében elég sokat híztam, most 158 cm/71 kg voltam júniusban. Fogyózni kezdtem, most már csak 66 kiló vagyok. A nővérem szerint már jó vagyok így, ne fogyózzak, és egyetemen már nem csak a vékonyakat nézik meg a fiúk. Én nem nagyon hsizek neki: jól érzem magam így, de szerintem továbbra is kövér vagyok a legtöbb pasi szemében.

Mit gondoltok?

Itt egy kép:

[link]

18/L

2014. júl. 28. 10:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem még továbbra is figyelj oda a kajálásra, mozogj sokat. De ne azért, hogy ki fog megnézni vagy ki nem. Egyszerűen még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy már most ilyen lötyi tested legyen. Idővel majd úgy is megereszkedik minden, ha jönnek a 30-as évek. De ha ez a kiindulópont, akkor az nagyon rossz lesz.
2014. júl. 28. 10:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha jól érzed így magad a bőrödben,akkor szerintem teljesen okés,nem muszály jobban lefogynod.

F

2014. júl. 28. 10:40
 13/19 anonim ***** válasza:
ahogy jól érzed magad
2014. júl. 28. 10:51
 14/19 anonim ***** válasza:
igen, kövér vagy még
2014. júl. 28. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

Tehát azért akarsz fogyni, h az egyetemen téged is megnézzenek a fiúk?:). persze, ne is azért fogyjál, h egészségesebb legyél és h ne zihálj, ha fel kell menni a lépcsőn. de megszokhattuk, h a nőknek minden akörül forog, h mennyien bókolnak nekik és bámulják őket.

a kérdésed értelmetlen. te is pontosan jól tudod,h kb. 10 kg felesleg van rajtad. egyszerűen azért írtad ki,h többen leírják,h "szép vagy drágám", és ettől megnyugodj.

és mivel eddig is lusta voltál ahhoz, h normális diétával és sporttal lefogyj, felesleges és bármilyen tanácsot adni neked.

2014. júl. 28. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:

# 15

Nem minden nő ennyire ostoba. :D

Én is kiakadtam ezen a mentalitáson.

Amúgy igen, kövér vagy, de ha neked elég annyi visszaigazolás, hogy jó néhány kanoslúzer beléd mártogatná, akkor nem kell fogynod. :)

2014. júl. 28. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is hasonló alakkal mentem fősulira és most is így nézek ki, de én tanulni mentem oda!

Ha le akarsz fogyni, hogy pasizz akkor tegyél érte, de a tudás megszerzéséhez mindegy,hogy hogyan nézel ki.

2014. júl. 28. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem így szuper! Nagyon csinos vagy, inkább a tanulásra koncentrálj, az egyetemen azon lesz a hangsúly.

Az okos és kedves lányok lesznek népszerűek az egyetemen, nem igazán a butácska manökenek.

2014. júl. 30. 16:08
 19/19 anonim válasza:

Ne már! Én is láyn vagyok, ötven kiló ha lehetek max, épp olyan magassáú mint te, és 14.

Azt mondják, hogy pont jó vagyok pedig nem. Szerintem fogy, még leglább tíz kilót. :)

2014. aug. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!