Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? (:

Figyelt kérdés

Én úgy érzem, hogy az vagyok :)

mert:

- amikor nincs velem a Barátom, akkor nagyon nagyon hiányzik és csak rá tudok gondolni.. (most is nagyon hiányzik:( )

- amikor együtt vagyunk, akkor hihetetlenül boldog vagyok :) nem tudok vele betelni :) szívem szerint minden pillanatban kényeztetném, hogy Neki jó legyen :)

- ő az első akinél a szex az nemcsak fizikai, hanem lelki kielégülést is nyújt :)

- van, hogy esténként arra gondolok, hogy mi lesz ha szakít velem, ilyenkor rendesen érzem, hogy összeszorul a szívem (nagyon durva :O )

na nem akarok nagyon csöpögni, de tényleg így érzek, ez lenne a szerelem? :) mindent megtennék érte, egyszerűen már nem tudom elképzelni nélküle az életem :)

Ti is így éreztetek? Vagy mit gondoltok? :)

Köszönöm a válaszokat!

17/l

2010. jan. 10. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
igen
2010. jan. 10. 18:12
 2/10 anonim válasza:

Sajnos te valószínűleg szerelmes vagy. Nagyon vigyázz rá mer ritka az ilyen érzés. Sok sikert hozzá. És még valami: A túl nagy bizalom megöli a kapcsolatot! Legyen neki is titka meg neked is. Hülyeség ez a teljes őszinteség szöveg.

Persze nem úgy értem hogy ne mond meg neki ha berúgsz és megcsókolsz valaki mást. A kapcsolat terén legyetek őszinték de amúgy nem árt ha van magánéleted, titkaid.

bd

2010. jan. 10. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:

grt :)

boldogságot!

2010. jan. 10. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
nem.
2010. jan. 10. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
hány szexpartnered volt más 17éves létedre?8-|
2010. jan. 10. 18:21
 6/10 A kérdező kommentje:

vannak azért apró titkaink, nem vagyunk egymás előtt teljesen nyitott könyv azért :)

köszönöm a válaszokat :)

18:19 válaszoló, szerinted miért nem? te mit gondolsz mikor szerelmes az ember? :)

(amúgy azért kérdeztem mert még sose voltam és ez most annyira furcsa:)

2010. jan. 10. 18:22
 7/10 A kérdező kommentje:

18:21

4 ha nagyon izgat.. de ez most szerintem nem olyan fontos..

15 évesen vesztettem el.. és ebből egy egy éjszakás volt..

most jobb? :D

2010. jan. 10. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
remélem rablóból lesz a legjobb pandúr
2010. jan. 10. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:

eleve azt nem értem,hogy ha nem vagy biztos benne,hogy szereted,akkor minek jöttél vele össze?

jó,most az oké,hogy szerelmes vagy,de ha eddig nem voltál..?

na mindegy,végül is.

2010. jan. 10. 18:35
 10/10 anonim válasza:

Utolsó válaszoló...Nem értem, csak akkor jöhet vele össze ha már halálosan szerelmes? És egyébként is, ritka hogy egy ember egyből szerelmes legyen, és akik mondják, legtöbbször fogalmuk sincs mi a szerelem.

Kérdezőnek pedig, hogy valószínűleg ez szerelem. Sok boldogságot kívánok!:)

L/23

2011. ápr. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!