Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nem tudom mi van velem?
Figyelt kérdés
az van hogy nincs problémám a lányokkal szal simán beszélgetésbe elegyedek velük meg hasonlók meg átlagban oda vannak értem(tapasztalat):D:D___de ha egy olyan lányhoz próbálok közeledni aki jobban tetszik a kelleténél akkor mindig elszúrom/leblokkolok.Segítsetek mert most is ez a helyzet.2010. jan. 10. 17:10
1/8 anonim válasza:
Gyerek vagy még, legalábbis a fogalmazásodból nekem ez derül ki...
Mindig így van, ha fontos neked a lány, akkor szégyenlős vagy és magad sem tudod, hogy mit csináljál...Legyél önmagad.
L19
2/8 anonim válasza:
A fenének mész oda....állítólag egyenjogúság van :P Hagyd hogy a nő kezdjen :) Így legalább szakításkor is védekezhetsz azzal hogy "te akartad a kapcsolatot" :D Nálam működött!
4/8 A kérdező kommentje:
általában nem én kezdeményezek:P de ilyen szituban nem tudok várni szal mit tegyek az alapismeretség megvan de az nem sok annyi h nem vagyunk vadidegenek egymásnak.
2010. jan. 10. 17:16
5/8 anonim válasza:
Haver, hát ez fura. Ha nem Te kezdeményezel, akkor meg még annyira sem kellene besz*rnod.
6/8 anonim válasza:
leblokkolsz. :)
ez a belső indíttatásod, ezen csak te tudsz változtatni.
kicsit visszaveszel az arcodból, és próbálsz lazán, önmagadat adva (xD) közeledni a csajok felé.
ne görcsölj azon hogy jaj tetszik nekem ez a csaj.
f/21
7/8 A kérdező kommentje:
künnyű azt mondani de meglátjuk majd megfogadom a tanácsokat:)
2010. jan. 10. 17:31
8/8 A kérdező kommentje:
ha tud még valaki vmi jó tippet szivesen elfogadom:P:)
2010. jan. 10. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!