Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ó, hát a miénk Kaposváron a művészetin brutálisan szuperfantasztikus volt!
De más helyekről már hallottam, hogy semmi különös..
Én még nem voltam, de hallottam sztorikat. Végig kameráznak, sok a pia. Pl hallottam olyat, hogy semmi ruha nélkül (igen, fehérnemű sem volt a gólyákon) kellett rohangálniuk a fiúknak és lányoknak. És ezt persze mind felveszik. Na meg sok szexkaland is megesik a pár nap alatt.
Viszont vannak tényleg jó dolgok is: megismerkedsz a csoporttársaiddal, később közülük szerezhetsz jó barátokat. Egyébként meg ezekben a viccesnek tűnő, de megalázó feladatokban nem muszáj részt venned. Erősködnek, de te akkor sem vagy köteles megcsinálnod mindent. Csak azt csináld, amihez tényleg kedved van.
Sok új ember,bödön víz a bograccsal,vízben fekvő támasz,este táncolni és úszni a jéghideg vízben,és még sorolhatnám :DD
Micsoda buli volt,visszatérnék szívesen:) :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!