Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netto 110-120-as fizetessel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netto 110-120-as fizetessel luxus egy baratno? Dobott a parom, mert nem tudtam megadni neki azt, amire vagyott. Voltatok mar ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 09:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
P.l.: multi középvezető, 10+ éves gyakorlattal.
2014. júl. 27. 10:00
 12/22 anonim ***** válasza:

Egy újabb pár ahol a pasi 40+, a csaj meg 20-22 max.

Méghogy nem a pénz a meghatározó nálatok :D LOL

2014. júl. 27. 10:19
 13/22 anonim ***** válasza:

"Méghogy nem a pénz a meghatározó nálatok :D LOL"

NÁLUNK?! Milyen nálunk?

Mi közöm pl. nekem ahhoz, hogy a kérdező nője, vagy más pénzéhes nők mit csinálnak? Ettől minden nőnél meghatározó lesz? Észlény...

2014. júl. 27. 11:00
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

ja lehet annyit keresni, csak itt a kedves válaszoló ugye nem említette meg a korát. De kétlem hogy egy 20-30 közötti emberről beszélünk.

Valszeg közelebb jár hozzá aki azt mondta, kb 40 év körüli pasi csaj meg háát szintén mivel együtt voltak diákok.

Jaj én is tudok frappánsan fogalmazni, hogy hüü de csillogjak. De felesleges. Amúgy meg az öcsém 400k-t keress nettó és mellé kafetéria, éééés még csak nem is vezető, hanem egy sima alkalmazott,, programozó, szóval kevesebb felelősség, és nem kell sok hülyére figyelni. Ja 24 éves.

Az én keresetem meg tök felesleges, de kérdező amúgy ez nem ezen múlik. Az öcsémnek pl nincs is barátnője, és nem azért mert bénán nézne ki vagy bármi.

2014. júl. 27. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Jah, en is programozo vagyok es 24 eves.

Az azert nem teljesen igaz, hogy nincs felelosseg, mert nagyon is van.

2014. júl. 28. 06:56
 16/22 anonim ***** válasza:

én is ilyen szar*ul keresek... egyenlőre! de 2-3 év múlva duplázódok, majd a következő 2-3 évben ismét. ennyi pénzből nem igen lehet csajozni... ez van!

az pedig nem igaz, hogy fiatalon nem lehet hatalmasat kaszálni! egy kezdő programozó simán megkeres nettó 250-et! ismerek olyan 30 évest aki nettó 700 nettót keres! pesten egyáltalán nem ritka a nettó 400 ezres fizetés.

2014. júl. 31. 20:06
 17/22 anonim válasza:
Mondhat akárki, akármit, nekem LEHET, hogy probléma lett volna. Mert 110e az nem sok. Pl. 60 elmegy albérletre, 25-30 kajára, akkor még gyógyszer, bérlet, tisztálkodószer... Eléggé össze kell az embernek húzni magát. Nekem is volt olyan barátom, aki nem evett, nem járt el sehova, és gyűjtögette a pénzét ugyanennyi fizetésből. Ha veled is ez a helyzet, akkor probléma. Nem lehet elmenni szórakozni, nem fér bele egy mozi, csak otthon ülni, az megöli nekem a kapcsolatot. Kell a közös program haverokkal, egymással, és az ennyiből, még ha nem is kuporgatunk, akkor is nehezen kivitelezhető. Az első pár évben nem tűnne fel, de amikor már családot akarnék, gyereket, és azért nem lehetne, mert nem lenne rá pénz, hidd el dobnálak. Mert ha szülnék, otthon lennék, ennyiből éhen halnánk.
2014. aug. 1. 19:30
 18/22 anonim ***** válasza:

"Az azert nem teljesen igaz, hogy nincs felelosseg, mert nagyon is van."

jaj.. igen van, de nem kell "kiforgatni" a szavakat. Persze hogy van, a legtöbb munkánál van.

Szarul írsz meg egy két kódot, nem működik a weboldal, mikor már rég működnie kéne stb. (mert hogy webprogramozó) persze, ez mind a te felelősséged.

Én ezzel igazából csak arra próbáltam célozni,, vagy inkább reagálni ahogy itt Mr.X 530 nettó keresete szóba került. Igazából az tényleg csak azért hiányos mert kort urvára nem ír, pedig mint mondtam valszeg már bőven túl van a 20-on de gondolom 30 fölött is. Főleg hogy már ugye mennyi mindent megéltek, munkanélküliség hablablabla.

Igazából lényegtelen is. Szóval ja van felelősség. De talán nem annyi mint ha egy céget kéne átlátnod, meg dirigálni a sok "hülyének". De tényleg nem ez a lényeg.

Hanem hogy nem a pénzem múlik, ja, lehet vannak olyan kapcsolatok is,, illetve biztos vannak, de nem csak olyanok vannak. Az öcsémnek újfent továbbra sincs barátnője, most nem fogok fotót küldeni hogy mennyire nem csúnya és nem azért nincs, de na, szerintem eléggé elmagyaráztam.

2014. aug. 1. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:
ja igen kérdező, szóval ugye 400k-t keress DE nincs barátnője, szóval ennek ugye az a lényege, hogy a pénz nem instant kapcsolat. Jó ez rajta is múlik,de nem a pénzével csajozott, dee nem mintha szóba kerülne a fizetés,, meg sok hülye pitsa van akit ezzel kb "megvásárolsz" magadnak, de kevesebbel is lehet csajod.
2014. aug. 1. 20:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Üdv, Mr. 530 vagyok, ami már Mr. 544 a forint gyengülése miatt, és azt hiszem ezzel el is mondtam a nagy titkot. :D

Mellesleg programozó vagyok és 24 éves, a barátnőm 20. 3 éve vagyunk együtt.

Programozóként meg a felelősséghez azt is tedd hozzá, hogy ha nem megy vagy leáll a gép/weblap/program, akkor az mekkora kiesés a megrendelőnek.

Talán a gyáras példa kézzelfoghatóbb. Tegyük fel elbasztad a programot, így áll a gép péntek este egy 3 órát amíg be nem mész megcsinálni. Ha a gépen 2,5 percenként menne át 1 munkadarab, amit 100 ezerért adnak el, azt vehetjük kb 7 milla bevétel kiesésnek. (Persze ezt be tudják hozni azza, hogy a dolgozók maradnak még 3 órát, de akkor meg nekik kell a túlóra pénzt fizetni.)

Ráadásul amíg csinálod a gépet, addig simán leselejtezhetsz 1.2 jó drága munkadarabot, arról meg nem is beszélve, ha a te programhibád miatt darálódik le egy dolgozó, akkor további szép álmokat neked a továbbiakban. Bár én még csak kisebb csonkolásokról hallottam a közvetlen munkatársaktól.

A másik pedig, hogy ez a munka többnyire abból áll, hogy olyan dolgokat kell megcsinálnod időre és jól, amikről az elején fogalmad sincs, hogy lehetne megcsinálni. Ez pedig stresszes, de van is sikerélmény, amikor sikerül (az nem opció, hogy nem lesz kész).

Végezetül pedig egy idézet, ami szerintem ide vág:

"Az emberek többsége nem vállal felelősséget a tetteiért, azért sem, ha nincsenek sikerei. Úgy érzi, személyes kudarc és sértés, ha valaki megél: hiszen a kánon az, hogy itt nem lehet megélni, itt szegénység van, nincs munka, el kell menni innen stb. Ez nem igaz, ezek élethazugságok, melyek célja a személyes felelősség elhárítása. Önmagunk zárjuk magunkra a börtöncella ajtaját, beköltözünk egy szellemi gettóba, és csak olyanokkal ismerkedünk, barátkozunk, akik hasonlóan gondolkodnak. Aki szidja a gazdagokat, vállalkozókat, politikusokat vagy bármely népszerűen utált csoportot, attól mindig megkérdezem, hányat ismer személyesen. Kiderül, hogy senkit vagy van valami közvetett rossz élménye. Aki utálja a gazdagokat, igazán örülhet, ha nyomorog: hiszen semmiképpen sem olyan, mint akiket gyűlöl."

2014. aug. 2. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!