Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy én is tudnék ismerkedni az utcán járkálva, úgy mint a videón?
Figyelt kérdés
Nem rég találtam, és gondoltam nem volna rossz ötlet, így jönni-menni, meg pózolni, mivel én is edzek, mit szólsz hozzá?
http://www.youtube.com/watch?v=wHmGMuH_PCg#t=96
2014. júl. 26. 19:04
1/7 Tgeenay válasza:
Sok szerencsét a szteroid kúrákhoz ,de valószínűleg ezt már születésedkor buktad mert ehhez genetika is társul.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem az izomzatára gondolok, hanem arra amikor egy izmos valaki, mutogatja magát.
2014. júl. 26. 19:19
3/7 Tgeenay válasza:
Erősen kétlem ,hogy te ennek a töredékének a közelében vagy.Persze, a kérdésre válaszolva miért ne tehetnéd meg?...
4/7 anonim válasza:
Mondjuk lehet, hogy elkapnak a zsaruk, mondjuk zaklatod az embereket, vagy polgárpukkasztó ruhát viselsz...
5/7 Tgeenay válasza:
Elkapnak a zsaruk ... igen és be is varnak félmesztelenkedésért.
6/7 anonim válasza:
A videó első részéről amikor az utcán sétált nappal egy szál fecskében nekem tök az volt a benyomásom, h az emberek azért nézik meg kamerázzák, mert azt gondolták "Na megint itt egy hülyegyerek, akinek sok volt a fürdősó, hátha csinál vmi vicceset amit később megoszthatok napiszaron" Nekem legalábbis ez lenne a reakcióm.
7/7 Tgeenay válasza:
Az a probléma az ilyen megmozdulásokkal ,hogy csak erősítik ezt az izomagy sztereotípiát , persze joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!