Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy aszexuális valaki?
Szerintem ezzel nincs különösebb gond. Minden embernek màsok az igényei, úgy értem az emberek nem egyformàk. Az, hogy nõvéreiddel kissé tartòzkodtok ettõl az azért lehet, mert a ti csalàdotokban van rendes erköcsi norma, ìgy szocializàlòdtatok.
Majd idõvel ez megvàltozik,.csak lehet késõn érõ tìpus vagy.
Hàt, hogy esetleg a ti csalàdotokban az az elfogadott, hogy a lànyok visszafogottan viselkednek a szexualitàs terén. Szòval érted? :) Nem ledérek
Sok múlik azon, ha ezt tanultàtok. Vagy én nem tudom az anyukàtok miylen felvilàgosìtàsban részesìtett.
Aki aszexuális az nem tartja vonzónak egyik nemet sem.
Ettől még pl ők is maszturbálhatnak,mert a testük kívánja a dolgot,de nem kötik kifejezetten fantáziához az élvezetet.
Szerintem ti inkább prűdek és/vagy frigidek vagytok.
Az ilyen emberek ugyan vonzódnak valamelyik nemhez,de nem szeretik a szexet.
Ha nem szeretnél szeretkezni, és ez nem csak úgy jött, hanem ez mindig is így volt, akkor valószínű aszexuális vagy. (Ami nem prűdség és ritka esetben orvosi eset). De ez rajtad múlik, hogy hogy tudod/szeretnéd beazonosítani magadat.
Sok aszexuális ember érez valamilyen vonzalmat adott nemű ember(ek) iránt, és lehet valamilyen szüksége esetleg egy ölelésre, kézfogásra ...stb, csak épp a szexet nem kívánja.
Itt egy nagyon jó oldal ha tudsz angolul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!