Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a fürdő "bugyi" ról?
2014. júl. 26. 16:26
1/11 anonim válasza:
hogy ha pisztolyt fognak a fejemhez se veszem fel
2/11 anonim válasza:
Hááááát.....merész, és bár nincs mit szégyellnem a testemen, főleg a popsimon, de nem venném fel, nincs szükségem rá, hogy az egész strand engem bámuljon :)
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen arra asszociálnék, hogy az illető hölgy azért vette fel, hogy minél könnyebben el tudjam távolítani róla ...
5/11 anonim válasza:
Eléggé szexi. Csak azt takarja amit kell.
De valahol olvastam hogy eléggé kényelmetlen viselni.
9/11 anonim válasza:
nem tetszik! lehet, hogy kevesebbet takar, de egy szép női fürdőruha vagy éppen fehérnemű sokkal sejtelmesebb és csábítóbb.
10/11 anonim válasza:
szerintem elég ciki, úgy néz ki mintha ráragadt volna egy betét.XD szerintem egy tanga sokkal szexibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!