Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak? Magyarázzátok már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak? Magyarázzátok már el nekem, hogy miért vonzóak a duci, molett lányok? A képen szereplő nő alakja nem sokkal szebb?

Figyelt kérdés

Sosem értettem, ezt a "legyen mit fogni rajta" dolgot. A szép vékony, sportos alkat esztétikusabb és egészségesebb, mint a felesleg. Kérlek, mondjátok el, hogy miért vonzóbb sokatoknak egy vastagabb nő, mint ez a típus?

[link]

2014. júl. 26. 15:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, miért kellet lepontozni? Csakmert megmondtam a véleményem amelyben senkiről semmi rosszat nem mondtam. Nem hiszem el, hogy ez kinek jó, nem tudom mi haszna lepontozni minden válaszom amibe elmondom, hogy a ducik tetszenek. Aki ezt csinálja szopj*a ki a faszomból a getszyt büdös csicska . Mondjuk azt sem tudom, hogy miért sírok ezen.....
2014. júl. 26. 16:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Én sem értem mi lehet abban vonzó hogy kibuggyanik a gigantikus sörhas egy lánynak a póló alól vagy hogy olyan vastag combjai vannak mint a testem. Oké nyilván ne legyen csontsovány lehet rajta egy kis felesleg, de könyörgöm ne fáradjon el egy kis lépcsőzéstől vagy gyaloglástól mert olyan dagadt. Az ölelésről meg annyit hogy ha át sem érem a testét abban mi olyan jó.
2014. júl. 26. 17:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Mert nekem nem tetszik a molett, duci lányok. Megmagyarázni nem tudom, egyszerűen nem és kész. Akik meg a moletteket vagy ducikat szereti az szerintem ugyan ez csak fordítva :D

Én úgy vagyok vele...legalábbis azt gondolom, hogy nincs miért.

2014. júl. 27. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!