Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Mindent feladtam erte. Mindent. Magam mogott hagytam a regi eletem, otthagytam a csaladom, barataim, az iskolat, az almaim, celjaim, es 1600 km-re koltoztem, hogy mukodjon ez az egesz. Az elvalas hirtelenul, varatlanul ert, nem voltam ra felkeszulve. Egyik naprol a masikra kisetalt az eletembol, nekem pedig nem maradt semmim, hiszen ebben az uj eletben csak o volt nekem. Ket hete csak fekszem az agyban, sirok, es gondolkodom, mit rontottam el, mi nem volt neki eleg. Pedig mindent megtettem, lathatjatok. Nem latom a jovot, mert o volt a jovo. Mindent ra epitettem. Az almaim, celjaim mar abszolut nem motivalnak, hiszen lemondtam roluk, es ez a kapcsolat lett az uj almom. Semmit nem akarok csinalni, nem erdekel semmi. Nem tudnanak olyan dolgot mondani vagy tenni, amitol csak egy kicsit is, de jobb lenne. Ha barmit megtehetnek sem lennek boldogabb. Nem tudom, mi lesz velem holnap, holnaputan, egy het vagy honap mulva. Az ilyen esetekben mindig a csalad, baratok, a celjaim segitettek tulelni, de most egyik sincs. Nincsenek itt meg barataim sem. Mit tehetnek? Teljesen szetestem, es nem is latom a kiutat. Koszonom!
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!