Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Mindent feladtam erte. Mindent. Magam mogott hagytam a regi eletem, otthagytam a csaladom, barataim, az iskolat, az almaim, celjaim, es 1600 km-re koltoztem, hogy mukodjon ez az egesz. Az elvalas hirtelenul, varatlanul ert, nem voltam ra felkeszulve. Egyik naprol a masikra kisetalt az eletembol, nekem pedig nem maradt semmim, hiszen ebben az uj eletben csak o volt nekem. Ket hete csak fekszem az agyban, sirok, es gondolkodom, mit rontottam el, mi nem volt neki eleg. Pedig mindent megtettem, lathatjatok. Nem latom a jovot, mert o volt a jovo. Mindent ra epitettem. Az almaim, celjaim mar abszolut nem motivalnak, hiszen lemondtam roluk, es ez a kapcsolat lett az uj almom. Semmit nem akarok csinalni, nem erdekel semmi. Nem tudnanak olyan dolgot mondani vagy tenni, amitol csak egy kicsit is, de jobb lenne. Ha barmit megtehetnek sem lennek boldogabb. Nem tudom, mi lesz velem holnap, holnaputan, egy het vagy honap mulva. Az ilyen esetekben mindig a csalad, baratok, a celjaim segitettek tulelni, de most egyik sincs. Nincsenek itt meg barataim sem. Mit tehetnek? Teljesen szetestem, es nem is latom a kiutat. Koszonom!

21l

2014. júl. 26. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyere haza a barátaidhoz és a családhoz. Egyébként nem is értem... Hogy lehet mindent beáldozni egy kapcsolatért?
2014. júl. 26. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én tuti nem tennék fel mindent egy lapra. Mert ez lesz a vége.
2014. júl. 26. 14:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert o volt eletem nagy szerelme. Soha nem ereztem ilyet senki irant, es biztos voltam benne, hogy ha nem teszem meg ezt a lepest, eletem vegeig banni fogom...
2014. júl. 26. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Életed nagy szerelme esetleg megcsalt? Vagy miért sétált ki?
2014. júl. 26. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Indokot sem adott, ez a legborzasztobb. Csak eltunt, es kesz. Egyik naprol a masikra tortent. Vasarnap meg olelt, simogatott, csokolt orakon keresztul, sot, meg aznap este is beszeltunk, minden rendben volt. Masnap meg 1x valaszolt egy kerdesemre, es annyi. Azota semmi. Ja, de. Kerdeztem, talalkozunk-e meg azon a heten, azt valaszolta, lehet... Persze semmi. Utana par nappal megkerdeztem, mikor tudna visszaadni a cuccom, amit nala hagytam. Annyit irt, mindegy. Megkerdeztem, masnap jo-e neki... azota sem irt egy betut sem. Ez multhet hetfon volt.
2014. júl. 26. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!