Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül most a fiú-barátom?
Egyszer egy fiúbarátom elmondta, hogy többet tudna elképzelni. Talán én is elkezdtem valahogy közeledni hozzá, nem tudom. De végülis rájöttem, hogy nem tudok többet érezni, nem "ugrik ki a szivem". Látszott rajta, hogy rosszul érte, de végülis megmaradt a jó viszony. Talán voltak még jelei, hogy "nem adta fel".
Mondtam is neki, hogy sajnálom, hogy igy van, valakivel én gondoltam komolyan, és az meg csak ágyszomszédot akart, forditva is igy alakult. Most lenne valaki, csak nem itt lakik - még mindig jó volt minden vele, pl hazakisért.
De pár hete tényleg összejöttünk azzal a pasival, és látta (buliban). Azóta valahogy más lett. Puszi, szia, ennyi van, nem beszélgetünk. Kértem, táncoljunk - fáradt, de nemsokkal utána mással nem. Elmegy mellettem, tehát egyszerűen: leszar. Legalábbis ahhoz képest, amiket idáig csinált: utánam jött, virágot hozott, mindig beszélgettünk. Most meg leszar. (csak az i-re az teszi fel a pontot, hogy a jelenlegi barátomnál nem látom azt a "szenvedélyt", vagy hogy is mondjam)
Miért van ez? Most megharagudott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!