Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám úgy lesmárolni a lányt, hogy ne ellenkezzen?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban akibe teljesen belezúgtam, elmondtam már neki mit érzek de ő azt mondta legyünk csak barátok. Eltelt fél év és úgyérzem jobbak lettek a viszonyok köztünk, és szeretném a lányt valahogyan megszerezni... Hogy tudnám úgy lesmárolni a lányt, hogy ne ellenkezzen???2010. jan. 10. 13:39
1/13 anonim válasza:
Sehogyan...
Ha nem akarja ellenkezni fog...
Talán, haaaaa, de nem...
De! Leitatod, de úgy rendesen...Csak félő, hogy akkor smaci közben a szádba okádik...
2/13 anonim válasza:
lehet, h nem a smárolással kellene kezdened??
3/13 anonim válasza:
Bizony, csak úgy mehetsz biztosra, ha nagyon durván leitatod, de annak szerintem nincs sok értelme.
5/13 anonim válasza:
miből gondolod, hogyha lesmárolod akkor meg is szerzed?? xD először meg kéne szerezni és utána lesmárolni..
6/13 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy még mindig hasonlóképpen gondolja-e, vagy esetleg már más a véleménye Veled kapcsolatban.
Ha megpróbálod megcsókolni, benne van a pakliban, hogy elhúzódik és nem akarja, akkor nem szabad erőltetni. Mit tégy, hogy ne ellenkezzen, Próbálj megnyerően viselkedni előtte (és mindig) és vedd tudomásul, ha mégsem jön veled össze...
7/13 bamboochatheone válasza:
Jó öreg rocker módszer...koncert-->pogó-->vége-->csók tomboláskor.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek azért a leitatást nem vállalnám, másrészt nem iszik alkoholt...
2010. jan. 10. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!