Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyire normális, ha a párod másokkal ismerkedik?
Figyelt kérdés
Főként férfiak véleményére lennék kíváncsi, hogy a saját mércétek szerint mennyire fair, ha pl. egy buliban csajokkal beszélgettek és utána bejelölitek őket fb-on? Nem szeretném, hogy a párom börtönben érezze magát mellettem, de nekem ez mégis rosszul esik. Ez csak ilyen lányos túlgondolás, vagy tényleg nem kellene így lennie?2014. júl. 25. 10:03
1/11 anonim válasza:
én nem szeretném ha a párom ilyen lenne...én se teszem ezt...de ez megbeszélés kérdése szerintem...
21F
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem is fáj, épp ezért voltam kíváncsi mások szerint ez mennyire fér bele. Bár lehet igazából csak azt akartam hallani, hogy igen, ez tök normális, hogy megnyugodjak. :/
2014. júl. 25. 10:28
4/11 anonim válasza:
hány évesek vagytok? nekem az exem csinált anno ilyeneket, meg durvábbakat is..........
5/11 anonim válasza:
Szerinted hogy lenne már normális ha a párod másokkal ismerkedik?
Nem azért a te PÁROD mert a tiéd és senki másé? Akkor minek ismerkedni?
Aki ilyet tesz annak valami hiányzik és másra vágyik!
6/11 A kérdező kommentje:
Értem miért kérdezed az életkorunkat, pont ezért nem is írom meg, mert nem 20 alatti. :) Számomra sem normális ez a viselkedés, de próbálom úgy látni, hogy az még ha beszél valakivel nem bűn, nem akarok én lenni a sárkány.
2014. júl. 25. 10:56
7/11 anonim válasza:
más, ha pl csocsóztok v dumáltok vkivel, aztáén bejelölitek facen, meg más, ha táncolnak és utána jelöli be facen... meg attól is függ, hogy ez milyen ghyakran tüörténikmeg. ha pár hetenre, akkr gáz
8/11 A kérdező kommentje:
Nem voltam ott, így nem is tudom mit csináltak.
2014. júl. 25. 11:12
9/11 anonim válasza:
csak azért kérdeztem, mert ha 17-21 lenne, akkor ráfognám hogy még gyerek.....
10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem annyi, viszont ahogy múlik az idő egyre jobban úgy érzem, hogy teljesen gyerek még. Csak azt nem tudom érdemes lenne-e várom rá, hogy felnőjön.
2014. júl. 25. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!