Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy lány nem változik a kedvetekért?
Többször fordult velem elő, hogy fiúk azzal jöttek, hogy ha ezt és ezt megváltoztatnám, csinosabb lennék. (Pl. sminkelhetnék erősebben buliba, hordhatnék más ruhákat)
De én nem szeretnék, mert mások pont azt szokták dicsérni, hogy "eredeti" vagyok...Fiúk, ti mit gondolnátok egy ilyen lányról? Persze, keresem még magam bőven, fiatal vagyok:D
Köszi a válaszokat.
azt, hogy nem vagy sorozatgyártmány, van egyediséged
pozitívum, egyszóval, véletlen sem hátrány :)
Megváltozni nem kell a másik miatt, viszont kompromisszumokat köthettek, ugyanakkor kedveskedhettek is egymásnak. Én levágattam annó a hajam, mert a barátnőm a rövid hajat szereti, nekem meg végülis mindegy volt. Ő pedig nem hordott fülbevalót, mert azt meg én nem szeretem.
Ettől még nem feltétlen változtunk meg, csak örültünk, hogy a másik kedvében járhatunk.
"hogy ha ezt és ezt megváltoztatnám, csinosabb lennék." -> azaz csinosabb lennél, a számukra. De egyrészt megváltozni más emberek kedvéért nem szabad, sem elvárni másoktól, hogy megváltozzanak a te kedvedért. Úgyhogy szerintem jól csinálod.
(Annak meg külön gratulálok aki azt várja el tőled, hogy jobban sminkelj buliban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!