Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön az ilyen stílus? Xdd (cipő, ruha, szemüveg) Én hordanék ilyen ruhát 16/F
2014. júl. 24. 21:03
11/17 anonim válasza:
Komolyan azt várod, hogy ez a sajtó által sulykolt, tipegős gyökér bejöjjön bárkinek is a stabil, beteg rajongórétegén kívül?
12/17 A kérdező kommentje:
Jó azért olyan cipőt nem hordanák :D
2014. júl. 25. 10:19
13/17 anonim válasza:
hát szerintem köztudott hogy Justin divatbakikat követ el midig!!!
14/17 anonim válasza:
Nekem bejön !!
DE a cipő az nagyon ratyi..
15/17 anonim válasza:
14 es
Egy Air max már jobb lenne, igaz? :)
A stílus, itt kezdődik: [link]
És itt is ér véget, ugyanis most ellentmondok az előző "stílus itt kezdődik" szövegnek, mert ez ÉLETÉRZÉS.
16/17 anonim válasza:
Ha hasonloan "jóképű, helyes" vagy, akkor meg jo is lehet ;)
17/17 anonim válasza:
Háát a cipő nélkül jó :)) Nekem bejön a stílus ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!