Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy 14 évesen ezt csinálom?
Pink csipke tangában, és melltartóban járok.Sokszor megszólnak miatta a lányok az öltözőben. Most miért baj az, ha a fehérnemű rikító színű és szekszi?
A magassarkút is korainak tartják. Lehet,hogy bevállalósabb vagyok, de emiatt nem kéne ítélkezni.
Azt mondják ku.va vagyok.
Sok fiú barátom van, az ő fülükbe is eljutott, hogy "milyen" fehérneműt hordok. Ők egyáltalán nem néznek le emiatt. Azt mondják nőies vagyok. Szokták mondani,hogy szép lány vagyok, és jó a testem, szóval lehet,hogy csak irigyek? Én már nem értem.
Ez tényleg ennyire gáz?
Hangsúlyozom a fiúk nem ezt csinálják, ők mindig megdicsérnek.
Iiiiiiisteeeeeneeeeem Xyd
A fiuk ha akarnak valamit es mivel hagyodhogy akarjanak es felizgatod oket a gyerekws butasagodal akarni is fognak
A lanyoknak igazukvan egy tin r*b* vagy bocsi 16/F
Szexi? 14 évesen?
Kislány vagy még könyörgöm. Nem irigységből mondják a lányok, hanem mert tényleg nem neked való. A fiúk meg csak dugni akarnak.
Szüleid hogy engedik ezt?
Szerintem is nőies vagy és szekszi. Most már leszel a barátom
15/F
Bevállalósabb? Mégis mit vállalsz be? :D
Az a "gáz", hogy idejössz ezt megkérdezni, és tőlünk várod az oltást.
Hamarabb értenénk szerintem ezt az egészet akkor, ha tudnánk, hogy van kiért csinálnod ezt. Értsd jól; a párodnak, vagy kiszemeltednek, vagy tudom is én kinek, "kiöltözöl".
Egyébként magad választod meg az öltözködési szokásaidat, és azt is, hogy mit hallasz meg, és miket veszel magadra a környezetedben.
Nézd, ahogy fogalmazol bőven azt mutatja, hogy a nőiességeddel bizony van még hova fejlődni...
Oszinte leszek.Gaz.
Ja es szekszi XDDDDD Szerintem a fiuk tenyleg szekszet akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!