Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, hogy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, hogy 14 évesen ezt csinálom?

Figyelt kérdés

Pink csipke tangában, és melltartóban járok.Sokszor megszólnak miatta a lányok az öltözőben. Most miért baj az, ha a fehérnemű rikító színű és szekszi?

A magassarkút is korainak tartják. Lehet,hogy bevállalósabb vagyok, de emiatt nem kéne ítélkezni.

Azt mondják ku.va vagyok.

Sok fiú barátom van, az ő fülükbe is eljutott, hogy "milyen" fehérneműt hordok. Ők egyáltalán nem néznek le emiatt. Azt mondják nőies vagyok. Szokták mondani,hogy szép lány vagyok, és jó a testem, szóval lehet,hogy csak irigyek? Én már nem értem.

Ez tényleg ennyire gáz?

Hangsúlyozom a fiúk nem ezt csinálják, ők mindig megdicsérnek.

2014. júl. 24. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Iiiiiiisteeeeeneeeeem Xyd

A fiuk ha akarnak valamit es mivel hagyodhogy akarjanak es felizgatod oket a gyerekws butasagodal akarni is fognak

A lanyoknak igazukvan egy tin r*b* vagy bocsi 16/F

2014. júl. 30. 02:46
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Szexi? 14 évesen?

Kislány vagy még könyörgöm. Nem irigységből mondják a lányok, hanem mert tényleg nem neked való. A fiúk meg csak dugni akarnak.

Szüleid hogy engedik ezt?

2014. aug. 4. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is nőies vagy és szekszi. Most már leszel a barátom

15/F

2014. aug. 4. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Bevállalósabb? Mégis mit vállalsz be? :D

Az a "gáz", hogy idejössz ezt megkérdezni, és tőlünk várod az oltást.

Hamarabb értenénk szerintem ezt az egészet akkor, ha tudnánk, hogy van kiért csinálnod ezt. Értsd jól; a párodnak, vagy kiszemeltednek, vagy tudom is én kinek, "kiöltözöl".

Egyébként magad választod meg az öltözködési szokásaidat, és azt is, hogy mit hallasz meg, és miket veszel magadra a környezetedben.

Nézd, ahogy fogalmazol bőven azt mutatja, hogy a nőiességeddel bizony van még hova fejlődni...

2014. aug. 4. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Oszinte leszek.Gaz.

Ja es szekszi XDDDDD Szerintem a fiuk tenyleg szekszet akarnak.

2014. aug. 4. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a kérdés nem szekszi....igen ,szerintünk is gáz ;)
2014. aug. 14. 15:39
 17/19 anonim válasza:
100%
Ha úgy érzed, illik az egyéniségedhez, és jól érzed Magad így, ne fogkalkozz azzal, mit mondanak mások. Én is szerettem kitűnni 14 évesen. Ez természetes. Arra vigyázz, hogy a viselkedésed ne legyen kihívó, illetve ne mindenki számára, csak ha egy bizonyos vakakit akarsz meghódítani. És persze tartsd be a határokat, pl. szexuális viszobyba ne ugorj felelőenül - de ez már más téma. Ezt a tanácsot egy olyan nőtől kapod, aki az anyukád lehetne (38), bár nekem csak fiam van és még nincs 7 éves.
2014. szept. 20. 20:24
 18/19 anonim válasza:
100%
Szerintem kár ilyen fiatalon tönkretenni magadat... Mégha kinézetre nem is vagy r*bi,de az egészségnek nem tesz ám jót az ilyen fehérnemű. Majd pár év múlva mehetsz vele nőgyógyászhoz,vagy ami rosszabb,akár csak lappang bennem és majd felnőtt korodban komoly bajod lesz. Amúgy ha az öltözőben szégyenled,akkor kinek öltözöl így 14 évesen?
2016. márc. 31. 11:21
 19/19 anonim válasza:
100%
Benned* a telefon mindig átírja xD
2016. márc. 31. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!