Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor fétisem van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor fétisem van?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, mert attól tartok kialakult nálam valami fétisféle.

Úgy indult, hogy pár hónapja kezdtem randizni egy lánnyal, nagyon csinos lány, első perctől kezdve bejött, a vonzalom kölcsönös volt. Szóval még az elején az egyik randin egy szűk fülkében ültünk és megcsapta az orromat egy orrfacsaró bűz, megkérdeztem érzi-e ő is. Erre ő teljesen elvörösödött és remegő hangon bevallotta, hogy ő fingott. Lehajtotta a fejét és láttam rajta, hogy mindjárt elsírja magát. Hirtelen megijedtem, és azt mondtam, hogy nem baj. sőt köszönöm hogy szellentett. Erre felkapta a fejét és furán nézett rám. Hirtelen nem tudtam mit mondani neki ezért azt hazudtam, hogy fing-fétisem van és hogy ez nekem bejön. Röhögött és mondta, hogy jó. Szerencsére hamar elterelődött erről a szó. Aznap este pettingeztünk náluk és amikor megmarkoltam a popsiját elengedett egy jó ízes bélgázt. Majdnem rászóltam, hogy undorító, de hamar leesett, hogy miért csinálhatta. Persze közben engem nézett várta a reakciót. Mivel a cél egyenesbe voltam nem akartam magyarázkodni ezért próbáltam jó képet vágni hozzá, még jól bele is szagoltam a levegőbe, pedig gyomorfogató volt a szag. Hetekkel később már komolyra fordult a kapcsolatunk és majdnem minden nap szeretkeztünk hol náluk, hol nálunk. A gond az volt, hogy minden szeretkezésnél szándékosan fingott. Volt olyan, hogy direkt nekem tartogatta aznap :S Ha szóba jött azt mondta, hogy elfogadja a fétisemet és neki is tetszik a dolog. Engem nagyon zavart, de túlságosan szeretem, és féltem elmondani az igazat.

A gáz az, hogy valamiért az agyam is ráállt a dologra. Összekötötte a fingást a szexuális kielégüléssel. Mostanra már sajnos igénylem is a dolgot, kizárólag csak fingszagban tudok elélvezni. Volt, hogy a barátnőm már nem tudott egy jót ereszteni és én lelankadtam. Ez nagyon zavar, attól tartok fing-fétisem lett, azért mert egyszer bénám hazudtam.

2014. júl. 24. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Köszi ezen nagyon jót röhögtem .
2014. júl. 24. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ez marha jó!:D

Szerintem csak hozzászoktál a fingszaghoz, de ha abahagyja , ugyanúgy visszaálsz rendes kerékvágásba , mint régen. Amúgy mennyi ideje vagytok együtt? Mert ha nem túl rég , akkor lehet még most egyszerúbb lenne tisztázni , mint később! Mert ha tegyük fel nem mondod el és hosszútávon így szeretkezel , valószínűleg , tényleg nem fogsz tudni később nélküle szeretkezni!

2014. júl. 24. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Bocs h.lye vagyok , most vettem észre , hogy pér hónapja. :D

2014. júl. 24. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább feltételes reflex. Tudod, mint a Pavlov kísérletben. Ha elmondod neki, hogy nem mondtál igazat, és szeretnéd ha erről leszokna, akkor fokozatosan vissza tudsz állni "normálba". Amúgy kösz a kérdést, rég nem néztem még ekkorát.
2014. júl. 24. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
hogy lenne már ha nem szereted a fingot?
2014. júl. 24. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak megszoktad hogy fingik közben, és hozzákötöd a dolgot a szexhez.
2014. júl. 25. 15:22
 7/8 brokenbone ***** válasza:
púzd le te is
2014. szept. 20. 12:46
 8/8 anonim válasza:
Ez olyan jó volt hogy, életemben soha nem nevettem ilyen jó izűt :D 1 hete olvastam el, és mainapig nevetnem kell.:D Ász vagy!!
2016. nov. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!