Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csukja be mindenki a szemét smárolás közben?
Jobban beleélheted magad.. :)
Egyébként ha nem lenne csukva megfájdulna a szemed egy idő után, mert a másik arca olyan közel van..:P
Az új barátommal eleinte mindig nyitott szemmel smároltam. És amikor először becsuktam a szemem megszólalt, h "na végre becsuktad!"
Ha be van csukva a szemem, akkor valahogy intenzívebben érzem a csókját és a külvilág is megszűnik körülöttem, csak Ő van :)
nekem ez reflex, h ha a száját az én számnál érzem, akk szembecsuk. :D
szerintem csukott szemmel sokkal jobb, kizárom a külvilágot, ahogy a 2. válaszoló is mondta: csak ő van.
jobban rátudok hangolódni a csókra, élvezetesebb, romantikusabb.. :D
Ezek szerint, ha smárolsz az nem csókolózás. A másik, hogy sokkal érzékiebben lehet CSÓKOLÓZNI, ha a látó szemidegeket "kikapcsolod", azaz behunyod a szemed, mert teljes más érzékszerveid kapcsolódnak be, és a fantáziád is jobban beindul (pl.: lásd vakok, és gyengénlátók)! De mire felnősz, és már nem 12 éves leszel, mint most, rájössz ennek a valódiságára.
Üdvözlettel: Dr. Görcs
én pl szoktam nyitott szemmel is mert olyan aranyos a barátom közelről :D és akkor ő is kinyitja :D
de legtöbbször persze csukott szemmel és akkor ahogy már modnta más is "tényleg csak ő van" :)
ohh erre tudok 1 idézetet:)
"mert az igazán fontos dolgok szemmel nemláthatóak":)
úgy jobban bele tudod magad élni de sztem ez már reakció én mindíg csukott szmmel smárolok:$
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!