Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? összejöjjek vele vagy hagyjam? Mégis csak a barátnőm huga.21/L
csaj vagyok és beleszerettem a legjobb barátnőm hugába.:S
a barátnőmmel már 5 éve legjobb barátok vagyunk.a hugát kb 1 éve ismerem,és és fél évvel fiatalabb nálam.már amikor megismertem az első pillanattól kezdve feltünk h milyen szép stb.aztán ahogy teltek a hónapok egyre szorosabb barátság alakult ki köztünk is,és egyszer amikor elmentünk bulizni hárman akkor mi ketten kicsit berugtunk és hamarabb hazamentünk ketten.és otthon már mindenki aludt náluk amikor bementünk a szobájába és leültünk az ágyára.és akkor adott egy puszit az arcomra aztán én is az övéjére.majd megint adott az arcomra aztán megint én is.aztán ő adott a számra és akkor egy fél percig csak nézett és én is őt.majd elkezdtünk csókolózni az ágyán és ölelkezni és hirtelen minden ruha lekerült rólunk.simogattuk egymás,csókolgattuk stb.aztán hallottuk h megjött a nővére(aki ugye az én legjobb barátnőm) és gyorsan abbahagytuk.aztán amikor reggel felkeltünk és már nemvoltunk alkohol hatása alatt nem is tudtuk h ami történt este az tényleg igaz e..én igazából reméltem h igaz.és amikor délben elvittük ketten a kutyájukat sétáltatni akkor út közben megkérdeztem h este az a dolog megtörtént e és akkor mondta h igen,miért nem volt jó?és akkor mondtam h de én nagyon élveztem.és akkor nagy nehezen ő is kimondta h neki is tettszett.és akkor nem bírtam magam tovább türtőztetni megcsókoltam,és ő visszacsókolt.akkor rájöttem h én szeretem és nekem ő kell.viszont mégis is csak egy lány méghozzá a legjobb barátnőm huga.és akkor utána bevalotta h szeret engem és mindig csak rám gondol.és én is elmondtam h mit érzek iránta,de azt is h ez így nem lesz jó mert titokban egy ilyen kapcsolatot nemlehet tartani és ha erre rájön a barátnőm(nővére) akkor annak csak rossz vége lehet.és akkor megbeszéltük hogy ez így nemmehet és csak viselkedjünk barátokhoz méltóan.ez volt kb egy hónapja.nagyon nehezen ment de betartottuk.én alig bírtam ki és látszott rajta h ő is.aztán tegnap elött találkoztunk valahol,és akkor nembírtuk tovább.bevonultunk valahova és egymásnak estünk.de aztán megint csak úgy váltunk el h ez így nemlehet.és azóta minden egyes percben csak rá gondolok és nemtudom őt kiverni a fejemből.este rám is írt msnen h meghal nélkülem és csak én járok a fejében.így én ezt tovább nemfogom bírni.mindig csak vele akarok lenni.mit tegyek?összejöjjek vele és mondjuk el a nővérének,barátnőmnek, vagy hagyjam őt?én öngyilkos leszek:'(
segítsetek!!
nagyon szoros a kapcsolatom a legjobb barátnőmmel. de ha meg merné tenni hogy összejöjjön a húgommal, ennek a kapcsolatnak vége lenne. még belegondolni is rossz.
és ha összejöttök és boldogok lesztek meg minden, nem te nemtudsz majd aludni esténként, hanem a legjobb barátnőd. én akármennyire szerelmes lennék a csajba, ezt így nemtudnám megtenni azzal, akivel eddig mindent megosztottam.
köszönöm a normális válaszokat,sokat segítettek!:)
amúgy már megbeszéltük a dolgot és összejöttünk,bár még titokban van a dolog...1 hét múlva akarjuk elmondani a nővérének,legjobb barátnőmnek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!