Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok elmenni a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok elmenni a barátommal bulizni, mert hívő lettem, de ezt nem hinné el nekem ugye?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy a bulizás nem fontos számomra jobb emberré kell, hogy váljak és ez nem fér már bele, de félek azt hinné, hogy csak hulyitem... Szoval nem tudom mit találjak ki, mert ezt nem mondhatom neki. Segítetek?

2014. júl. 24. 09:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy ezzel mindenképpen elválnak az útjaitok?

Ami számodra a "jobb emberré" válás, az neki már régen "ez már nem az a lány aki nekem kell"

És nagyon könnyű átesni a ló túlsó oldalára. Bulizni tök jó dolog, lehet táncolni, sörözgetni, barátokkal mulatni, nem feltétlenül kell részege belőve a WC-ben vadidegenekkel szexelni.

Igen erős a gyanúm, hogy erről van szó: átesni a paci túlsó oldalára, és innentől kezdve mindent kezdesz megvonni magadtól, és pláne: kibirhatatlan leszel idővel :D Egyszóval oké megtértél, de szerintem ezt mindenképpen mond meg neki. De idővel elég esélyes, hogy ketté válik a két életút.

2014. júl. 24. 09:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Mond el neki.. Lehet elsőre nem fogja elhinni, de később igen..
2014. júl. 24. 09:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy vallásos lettél és neked nem fontos a bulizás. Azt megkérdezhetem, hogy milyen felekezethez tartozol?
2014. júl. 24. 09:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha hívő lettél, akkor pláne nem kéne hazudnod :S

Ha úgy érzed, hogy nem akarsz bulizni menni, akkor ne menj, de a barátod ne csapd be! Úgy is ki fog derülni.

Ha már hiszel, akkor ne szégyelld a hitedet, vállald fel, és bízz Istenben, hogy amiről most esetleg le kell mondanod, azt majd Ő idejében visszaadja még jobb formában, mint ami most van :)

2014. júl. 24. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal hihetőbb, ha azt mondod, hogy valami nagyon rosszat tettél, ezért kénytelen vagy egy furgon platóján kuporogva átszökni Texason keresztül Mexikóba, ahol új életet kezdhetsz egy helyi drogbáró oltalma alatt, aki először csak kisebb munkákra szervez be téged, idővel azonban a leghűségesebb katonájává és személyes testőrévé képez ki, azonban túlbuzog benned a becsvágy, ezért nem akarsz már örökké második ember lenni, úgyhogy elárulod a drogbárót és egy összehangolt akció keretében megtámadod őt és a még hozzá hűséges embereit, a heves tűzpárbaj során kiiktatod, azonban te is megsebesülsz és mivel az FBI is értesül az akcióról, rajtatok üt, így újfent menekülnöd kell ezúttal egy közép-amerikai szigetre, ahol egy egzotikus külsejű fiatal férfi talál rád és hazavisz a házába, ahol ellátja a sérüléseidet, a szigorú apja azonban nem nézi jó szemmel, hogy egy idegen betolakodik az életükbe, mert attól tart, ha a fia beléd szeret, magaddal fogod őt csábítani és így el fogja veszteni a fiát, akire szüksége lenne a ház körüli munkák elvégzéséhez és a termény betakarításához, ezért bizonyítanod kell, hogy érdemes vagy a bizalmukra.

Habár vannak, akik szerint az őszinteség sokkal járhatóbb út, de ez valószínűleg badarság.

2014. júl. 24. 09:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nem járunk, még valahol előtte vagyunk... attol félek azt hinné hogy le akarom koptatni.
2014. júl. 24. 09:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Valaki magyarázza már el nekem, miért zárja ki az istenhit a bulizást???
2014. júl. 24. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
ÉN maximum veszélyesen elmezavartnak hinnélek és otthagynálak.
2014. júl. 24. 09:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Sunyi Gabriel Duncan atya vagyok, a bulizós idegenek egyházától. Semmi olyat nem olvastam az írásban, ami tiltaná, hogy az ember a padlóig igya magát bulizás alatt. :)
2014. júl. 24. 09:51
 10/12 Noydra ***** válasza:
68%

Valami nagyon kemény szektába kellett belépned, hogy nem szabad szórakoznod se.

Te döntésed, úgy cseszed el az életedet, ahogy akarod.

De figyelmeztetlek, ne várd, hogy normális ember bárminemű kapcsolatba lépjen veled. Pláne nem párkapcsolatba...

2014. júl. 24. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!