Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek tipikus kívül szőke,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek tipikus kívül szőke, belül sötét lányokat? :D

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 22:25
1 2 3
 11/22 Rékcsi ***** válasza:
83%
Igen ismerem, az a csaj, aki a puszta létezésével idegesít... Egyszer kijelentette, h az usanka nem orosz, hanem moszkvai -.-
2014. júl. 23. 22:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Fordítottban ismerek. Mármint a csaj barna, de olyan sík, hogy az hihetetlen.
2014. júl. 23. 22:41
 13/22 anonim ***** válasza:
#7 Bocs, de milyen helyen dolgozol, ahol egy ilyen segghülye nő a főnök? Hogy került erre a pozícióra egyáltalán? Egyszerűen nem tudom elképzelni.
2014. júl. 23. 22:47
 14/22 anonim ***** válasza:
A főnökös vagyok, volt régen ilyen tippmixláz bent és mindenki tanácskozott mire rakjon és ő nem volt hajlandó soha a vendégre fogadni, hát ő azt hitte, a V az azt jelenti, vesztes. Csak akkor azt nem tudom mire gondolt ha ki van írva a vesztes, akkor miért kéne egyáltalán fogadni. Erre valami olyasmit mondott, hogy ő amúgy se néz focit, (tenisz és kosárlabda meccsekre fogadtunk általában)
2014. júl. 23. 22:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Megint a főnökös vagyok: Nem tudom hogy lett főnök, nem régen dolgozom ott, viszont ő igen és egyébként ahhoz, amit csinálni kell, ért. Meg nem is kimondottan főnök, inkább ilyen munkaelosztó vagy hogy mondjam, de lényegében én főnökömnek tekintem.
2014. júl. 23. 22:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Megint főnökös vagyok, volt egy szőke osztálytársam is, kötélmászás volt, a tanár hozott ilyen magnéziumport, mindenki szépen bedörzsölte vele a kezét, ugye hogy ne csússzon, a hölgy meg az egész karját, vállát. Kérdeztük tőle, hogy milyen teknikát fog ő használni, hogy még a vállára is kell, hát ő azt hitte, hogy ez arra van, ha leesik nem fáj neki :D Azóta ha kötelet látok elröhögöm magam :D
2014. júl. 23. 22:56
 17/22 anonim ***** válasza:

A sógornőm pont ilyen.

Sokszor csinál olyan dolgokat hogy nekem ég a pofám miatta.

Egyszer volt olyan hogy lefőzte a kávét kiöntötte a bögréjébe és utána kiöblögette a mosogatóba a friss telekávé bögréjét, mert ő mindig kiöblíti mielőtt iszik valamit benne és akart inni valamit de elfelejtett hogy még nem itta meg a kávéját XD

De a csúcs az volt amikor egyszer elvittem őt bevásárolni mert gond volt az autójával és megkért rá hogy vigyem be. Arról nem is beszélve hogy nagy hőség volt és nagyon lenge ruhába jött velem. Viszont ő sokszor annyira belemerül valamibe hogy megfeledkezik magáról azt is elfelejtette hogyan öltözött fel és az üzlet közepén hatalmas tömegbe elejtett valamit én távolabb voltam mert épp kerestem valamit és egyszer csak azt látom hogy a drága sógornőm nem hogy leguggolna hogy ne villantson olyan feltűnően, nem telibe lehajolt és szinte az egész fenek kilátszott a rövid szoknyácskájából. Az összes pasi őt nézte aki épp arra volt mert mellesleg még bénázott is én egyből odamentem hogy hátulról legalább takarjam mert mégis csak sógornőm és még is én mentem vele de akkor is durva volt a dolog.

A húga aki a barátnőm ő is szőke de neki jóval több esze van szerencsére.

Ami még volt egyszer amin szó szerint besírtam bár nemtudta már senki sem eldönteni hogy a röhögés miatt sírok vagy a bánattól hogy már én érzem rosszul magam miatta. De ugye mi egy helyen dolgozunk ő általa ismertem meg a barátnőmet, tehát a sógornőmet elég régóta ismerem már, de a csúcspont akkor volt amikor a munkahelyünkön ugye kötelező a hosszúnadrág mindenkinek, ő meg ugye szándékosan mindig egy számmal nagyobb nadrágot kér hogy ne feszüljön annyira rajta mert jobban beleizzad, igaz övvel kell hordania de akkor ugye elfelejtett övet vinni magával és lejött hozzánk a gyártósorra kérni tőlem kölcsönbe övet csak mert nekem mindig van tartalék, adtam is neki jó agy volt rá de bármilyen méretre lehet állítani így kb 2 szer körbe bírta tekerni magát, csak amennyi esze volt nem csatolta be rendesen ment nagy lazán mert amikor lejött tartotta a nadrágját ne csússzon le az öve kioldott és olyan laza lett ráadásul a zsebét is telepakolta aprópénzzel mert kávézni indult hogy a csarnok közepén ahol alapból nem szabadna lennie telibe lecsúszott a nadrágja, az még hagyján de mindenki őt nézte ő meg örült annak hogy őt bámulják mert nem kicsit beképzelt a csaj, de annyira belefeledkezett a dologba hogy meg is botlott el is esett és a hosszú pólója ami még takart valamennyire telibe fel is csúszott még neki. Utána alig bírt felállni, szerencsére az egyik kollégám segített neki csak mert régóta belé van zúgva de senkinek nem mondja de kb mindenki tudja és akkor az volt a legkínosabb ebben hogy a munkatársam annyira zavarban lett hirtelen hogy egyszerűen nekiállt kapkodni mer udvarias akart lenni húzta fel a nadrágját de megakadt erőltette akkor a csaj szinte egy szál bugyiba ráesett és a srác arcához ért a csaj melle amitől a srác elvörösödött a csaj meg annyira zavarba lett hogy nekiállt ugrálni ott ráadásul a bénasága miatt ráesett egy raklapra igaz hogy üres kartondobozok voltak rajta de ráesett és telibe borult minden ami akkor zajjal járt meg röhögéssel hogy már a főnökség is odavonult hogy mi a helyzet ráadásul ezt az egészet majdnem a legnagyobb főnök is végignézte aki ugye külföldi és épp valami látogatás végett jött hozzánk aki szintén vörösödött, szóval ezzel nemcsak magát, engem, meg a srácot, hanem az egész műszakot is szépen lejáratta az egész részleget ha azt vesszük. Persze elég nehéz volt kimásznia ebből, majdnem az állásába került, ráadásul engem is megszívattak csak mert mint "rokon" kiálltam mellette meg én adtam neki övet és miattam ment a gyártósorra amiért ő csak engedéllyel mehet be indokolt esetben mert irodán dolgozik szóval volt is belőle balhé rendesen de megúsztuk fegyelmivel nekem 3 havi pótlék és juttatás megvonásával kiegészítve így csak alapbért kaptam. Bár sajnáltam a dolgot de akkor nem igazán érdekelt a pénz mert örültem hogy nem vágta ki.

2014. júl. 23. 22:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Úristen, na most nem tudom hogy a 14-15-16-os főnöke vagy a 17-es sógornője a leghülyébb ember a világon, mindkettő nyugodtan indulhatna a címért. Én szerintem elosztanám kettejük között, és még biztos örülnének is neki, hogy nyertek valamit.
2014. júl. 23. 23:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

-Szűz vagy?

-Még nem!

(barna hajú, szűz, fiú) :DD

Az usanka nem orosz, hanem moszkvai azt nálunk is előtte egy csaj. Aki amúgy teljesen sötét de legalább a hasonszőrű barátnőjével tudnak vihogni rajta :)

2014. júl. 23. 23:12
 20/22 Rékcsi ***** válasza:
A hosonszőrű barátnőjével való vihogás... Ne is mond... Jó, h nyári szünet van :D
2014. júl. 23. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!