Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy akkora nagy melleim vannak? (képpel)
Legtöbb melltartóm 80/B, 174 cm magas vagyok, és egyáltalán nem vékony.
Mégis rengetegen mondják, hogy a melleim nagyon nagyok a testalkatomhoz képest is, pedig szerintem ez hülyeség. Meg amúgy is úgy tudom, hogy ez kb. átlagméret. Szerintetek? :)
Hát hallod, szerintem akkor sem nagy. :DDD
A testalkatodhoz pont jó.
egyáltalán nem nagyon nagyok, teljesen passzolnak a testalkatodhoz, kimondottan arányos. aki azt mondja, hogy hatalmasak, feltételezem, hogy még nem látott igazán nagy melleket.
27F
Egyáltalán nem nagy, főleg, ha még vékony sem vagy.
Én elég vékony vagyok, és nekem is minimum ekkora.
Szerintem is így van :) És voltam már én vékonyabb, szerencsére nem lettek sokkal kisebbek, de mégiscsak látni lehetett a különbséget :)
Akkor lehet hogy még fiatal vagy és magukhoz mérik a többiek.
Nekem is volt egy osztálytársam középsuliban, aki előszeretettel jegyezte meg minden tesi óra előtt vagy olyankor mikor kicsit kivágott fölsőben voltak hogy milyen nagyok a melleim. Nem akartam már megbántani mert nem az enyém volt nagy hanem az övé kicsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!