Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsagbol szerelem?
A legjobb dolog, pláne, ha ki is tart nem csak fellángolás.
Apáméknak sikerült, 20+ éve házasok, és boldogok, mint a fene. :D
barátok voltunk, aztán többet kezdtünk érezni egymás iránt. Végül nem jöttünk össze, hanem lett egy barátság extrákkal kapcsolatunk. Ez tartott több mint 1 évig. Eleinte jól működött, de nem lett jó vége, odalett a barátságunk.
True story!
19L és F
5 éve ismertem meg azt a lányt akit még most is tiszta szívemből szeretek...3 héttel ezelőtt egyik alkolommal mikor vele voltam..megcsókoltam..és összejöttünk..két nap után szakított azzal az "indokkal" hogy rosszkor jött neki ez a kapcsolat..mert hogy a tanulás fontos most neki(igazábol nem lépett túl a barátján...kiakadtam , vagdostam magam..elkezdtem cigizni..erre kiakadt..utána meg bármit tettem csak rosszabb lett...és most utál...
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!