Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok pasi nem tudja értékelni azt, ha szereti őt egy nő?
én férfi vagyok és engem pont egy lány "vert át"...még fiatal voltam 1 hónap volt a kapcsolat, de régóta szerelmes voltam belé...Több éves depresszió lett a vége...szóval a nőknél is meg van ez a réteg...
21F
hát édesem, nem ismered még eléggé a férfiakat. mert én például mindent megadnék azért, hogy egy olyan barátnőm legyen, aki szeret
23F
A barátnőm már nem szeret ÚGY. Én szeretem. Ettől függetlenül három hónap alatt kihúzta belőlem, hogy én szakítsak. Aztán eljött három napra. Mindig visszacsókolt, szexeltünk, azt is mondta, hogy szeret. Aztán persze rájöttem, hogy neki ez semmit sem jelent. Jó nagyot csalódtam. Nem szerettem belé soha, mégis kellene nekem. Szóval igen, nekem éppen CSAK az hiányzik a kapcsolatomból, hogy a nő szeressen. Mert ez már a harmadik, akinek nem ment. Szeret-szeret, de nem eléggé. Áh..
Tényleg. Minden jó közöttünk, csak annyi hibádzik, hogy ő szerelmes akar lenni és velem ez nem megy neki. Aztán itt ilyeneket olvasok, hogy nem tudjuk értékelni... nagyon is értékelném.
Két lehetőség van:
-Nem érdekli.
-Fel se fogja mekkora szenvedést és lelki fájdalmat okozhat vele.
Előbbit gonoszság, utóbbit ostobaság okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!